Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Motorrijles volgen bij Access2Drive Motorrijschool IJsselstein

Access2Drive Motorrijschool IJsselstein is de motorrijschool voor leerlingen in Utrecht en omgeving! Tijdens onze veilige motorrijlessen staat het goed leren motorrijden centraal. De motorrijles is altijd opgebouwd passend bij jouw persoonlijke niveau. Bekijk onze voordelige motorrijles prijzen en lespakketten of lees hier meer informatie over de rijlessen. Uiteraard kun je ook een eerste vrijblijvende proefles aanvragen om te bekijken of motor rijden via rijschool Access2Drive iets voor jou is. Ik ga graag samen op weg richting jouw motorrijbewijs!

Onze lesmotoren

Lesmotor 1
Kawasaki ER-6N ABS, vermogen 53 kW (categorie A), bouwjaar 2013

 

Lesmotor 2
Honda NC700Sa, vermogen 35 kW (categorie A2), bouwjaar 2012

 

Motor rijinstructeur
BMW R1200 GS Adventure, vermogen 92kW (categorie A), bouwjaar 2015

Motorrijschool IJsselstein

Jij bent op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van IJsselstein of Utrecht? Waarbij het veilig leren van motorrijden centraal staat, je persoonlijk contact hebt met een goede rijinstructeur en ook nog eens op sportieve motoren kunt rijden? Dan ben jij op het goede adres bij Access2Drive motorrijschool IJsselstein.

De motorrijlessen bij Access2Drive

Wij bieden de beste motorrijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van IJsselstein en Utrecht. Je kunt kiezen voor een lespakket of losse motorrijlessen volgen. Met de rijsinstructeur bespreek je zelf de route naar een motorrijbewijs.

Wij geven op dit moment vooralsnog geen rijles in categorieën A1 en A2. De motorrijlessen voertuigbeheersing worden in principe altijd gegeven in blokken van 2 uur en de motorrijlessen verkeersdeelneming in blokken van 1,5 uur. De instructeur begeleid jou tijdens de motorrijlessen voertuigbeheersing op een afgelegen, verkeersluw terrein en tijdens de motorrijlessen verkeersdeelneming vanaf zijn eigen motor of vanuit de auto.

Proefles ‘Try the Bike’

Je kunt bij Access2Drive motorrijschool IJsselstein een vrijblijvende proefles (‘try the bike’) van 2 uur volgen. Deze kost € 80 en is de perfecte manier om kennis te maken met het rijden op een motor. Na de proefles weet je of motorrijden iets voor jou is en of de rijschool/instructeur en de manier van lesgeven je bevalt. Tijdens de kennismakingsles zullen we op basis van jouw rijgedrag bepalen hoeveel motorrijlessen er nodig zijn om zo veilig en snel mogelijk te slagen voor jouw motorrijbewijs.

De motor praktijkexamens

Het motor praktijkexamen is altijd opgesplitst in twee examens, namelijk voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Uiteraard zal je ook een theorie-examen moeten afleggen.

Praktijkexamen Voertuigbeheersing:

Op een rustig terrein leer je tijdens jouw motorrijlessen de basisprincipes van het motorrijden. Tijdens deze rijlessen zul je twaalf bijzondere verrichtingen op de motor leren van jouw rijinstructeur. Met het examen voertuigbeheersing zul je zeven van deze verplichte verrichtingen goed moeten uitvoeren. Als je slaagt voor het examen voertuigbeheersing mag je het examen verkeersdeelneming afleggen. De uitslag van dit examen is een jaar geldig.

Praktijkexamen Verkeersdeelname:

Als je geslaagd bent voor het examen voertuigbeheersing kunnen de motorrijlessen op de openbare weg beginnen. Tijdens deze motorrijlessen wordt er veel aandacht besteed aan jouw verkeersinzicht, maar ook de plaats op de weg en jouw kijkgedrag. Al deze punten worden vervolgens uitvoerig getoetst door een examinator op de weg tijdens het 55 minuten durende praktijkexamen. Tijdens dit examen wordt bekeken of jij veilig met de motor de weg op kunt en het voertuig volledig onder controle hebt. Let op: voordat je je examen verkeersdeelneming kunt doen moet je het theorie-examen hebben gehaald!

Motorkleding

Er gelden strenge kledingeisen tijdens de motorrijlessen en het praktijkexamen op de motor. Zo moet jij beschikken over een goedgekeurde helm, oogbescherming, hoge laarzen (of schoenen), beschermende kleding en handschoenen. Deze beschermende kleding en helm is eventueel tijdens jouw rijopleiding via Access2Drive motorrijschool IJsselstein te leen.

Instructeur en de motoren

Al jouw motorrijlessen worden goed voorbereid en gegeven door onze vaste, professioneel opgeleide en volledig gecertificeerde rijinstructeur. De sportieve, moderne en veilige lesmotoren van Access2Drive Rijschool IJsselstein krijgen preventief onderhoud, jaarlijkse inspecties en zijn volgens strenge richtlijnen verzekerd.

Lesprijzen en pakketten

Access2Drive Motorrijschool IJsselstein biedt zijn leerlingen 4 voordelige motorrijles pakketten op maat, inclusief de praktijkexamens CBR voertuigbeheersing en CBR verkeersdeelneming aan. Ook is het mogelijk om losse motor rijlessen bij ons te volgen. De losse motorrijlessen zijn beschikbaar vanaf € 52,00 per uur (60 minuten) en in een lespakket vanaf € 49,00 per uur (60 minuten). De lessen voertuigbeheersing worden in blokken van 2 uur aangeboden, de lessen verkeersdeelneming in blokken van 1,5 uur. Afwijkingen zijn in overleg bespreekbaar.

Vragen over de motorrijlessen?

Heb jij nog vragen over Access2Drive Motorrijschool IJsselstein? Of wil je meer weten over de motorrijlessen, onze lesmotoren en/of lesprijzen? Je kunt ten alle tijden en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of bellen naar 06-34299401.

Vraag de motorrijlessen aan

Waarom kiezen voor Access2Drive motorrijschool IJsselstein

  • In termijnen betalen is mogelijk
  • Een vaste rijinstructeur
  • Een veilige, sportieve lesmotor
  • Lesblokken van 120 minuten
  • Lestijden in overleg

Wil jij rijlessen volgen op één van onze veilige lesmotoren in de omgeving van IJsselstein?

Vraag de motorrijlessen aan

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?