Veilige rijlessen, stap voor stap uitleg

Iedere leerling krijgt een rijopleiding op maat, want iedereen is anders. Tijdens een gratis proefles leren we elkaar beter kennen en zal de rijinstructeur een inschatting maken van jouw rijgedrag, voertuigbeheersing en aanleg. Op basis hiervan wordt een persoonlijk lesplan met de leerling opgesteld. Fouten mag je maken en gebruiken we om van te leren. Tijdens de rijlessen staat veiligheid voorop en zullen we met veel geduld stapje voor stapje de lesstof doornemen. Alle stappen en vorderingen tijdens jouw rijopleiding houden we samen bij op deze les-instructiekaart.

Een veilige lesauto

Bij rijschool IJsselstein Access2Drive rijdt jij jouw rijlessen in een gloednieuwe Volkswagen Golf 7 GTD uit het bouwjaar 2015. Deze moderne, veilige en sportieve diesel auto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van vele extra opties die zorgen dat jij comfortabel en veilig achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet aan alle gestelde eisen van het CBR en is rookvrij. De auto wordt regelmatig grondig gecontroleerd en krijgt zijn onderhoud bij een gerenommeerd garagebedrijf.

Een professioneel en gecertificeerde rijinstructeur

Als rijinstructeur vind ik het belangrijk dat zowel de leerling plezier heeft in het autorijden. Natuurlijk wil ik de leerling zo goed mogelijk voorbereid met een rijbewijs de weg op sturen. Veiligheid staat voorop. Maar ook vlot rijden en voertuig beheersing vind ik erg belangrijk. Mijn instructeursopleiding heb ik bij een van de meest vooraanstaande opleidingscentra gevolgd: De VerkeersAcademie. Deze opleiding geeft jou de zekerheid van een goede rijopleiding. Ik streef er altijd naar om mijn manier van les geven zo veel mogelijk op de leerling af te stemmen. De ene leerling vindt het prettig als datgene wat hij moet leren eerst even voor gedaan wordt, b.v. achteruit file parkeren, de andere vindt het prettiger als het een en ander even verduidelijkt wordt door middel van een tekeningetje en zo heeft iedere leerling zijn voorkeur. Ik probeer daar als rijinstructeur van Access2Drive rijschool IJsselstein zoveel mogelijk op in te spelen.

Rijschool IJsselstein Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen maar op een praktijkexamen.