Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met rijschool Maarssen Access2Drive.

Gegarandeerd de beste rijlessen voor een normale prijs in de omgeving van Maarssen. Veiligheid staat daarbij altijd in onze lesauto tijdens jouw rijlessen voorop. Je kunt bij rijschool Maarssen Access2drive snel van start gaan in overleg met de rijschool met jouw rijopleiding. Vraag zo snel mogelijk een gratis eerste proefles aan of bekijk onze voordelige lesprijzen en rijles pakketten. Ik haal je graag in Maarssen op voor een kennismaking!

De best betaalbare rijopleiding in Maarssen

Maak kennis met onze professionele, persoonlijke rijinstructeur, sportieve lesauto en veilige lesmethodes tijdens een vrijblijvende eerste rijles in Maarssen. Tijdens deze eerste gratis proefles zullen we op basis van jouw voertuigbeheersing en rijgedrag bepalen hoeveel lessen er nodig zijn om te slagen voor jouw praktijkexamen en veilig zelfstandig de weg op te kunnen. Onze goed betaalbare rijlessen kosten in één van de lespakketten slechts € 38 per uur. Daarnaast bieden wij voordelige rijles pakketten aan op maat, inclusief een praktijkexamen.

Auto Pakket 1 - 21 uur rijlessen

€ 1.351

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 30 uur rijlessen

€ 1.780

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 40 uur rijlessen

€ 2.224

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 51 uur rijlessen

€ 2.677

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 34 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 525

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor Rijschool Maarssen Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Maarssen Access2Drive garandeert iedere (nieuwe) leerling altijd interessante, vernieuwende rijlessen. De rijlessen zijn altijd goed voorbereid door jouw vaste, professioneel opgeleide en gecertificeerde rijinstructeur. Jij krijgt daarom gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Maarssen. De veilige lesauto van rijschool Maarssen Access2Drive krijgt preventief zijn onderhoudsbeurten en inspecties. Ook is de lesauto netjes volgens strenge richtlijnen verzekerd. De lesauto is natuurlijk ook altijd netjes fris, schoon en rookvrij. Rijschool Maarssen Access2Drive bereidt zijn leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen maar op het halen van het rijexamen.

Beste rijschool Maarssen

Iedere leerling is geheel uniek en heeft een andere aanleg voor het autorijden. Daarom vinden wij het ook zeer van belang dat je een rijopleiding weet te kiezen die goed bij jouw aanleg past. Bij autorijschool Maarssen Access2Drive kun je een gewogen keus maken uit een lespakket of losse rijlessen vanaf € 38 per uur. Het advies dat autorijschool Maarssen Acces2Drive jou na een eerste persoonlijke proefles is gebaseerd op praktijk. Kijk in overleg met de rijinstructeur van rijschool Maarssen Access2Drive hoe jouw ideale weg naar het rijbewijs eruit zal zien. Schrijf je daarom in voor een geheel gratis vrijblijvende proefles.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Bij rijschool Maarssen Access2Drive worden de rijlessen gereden in een Volkswagen Golf 7 GTD uit 2015. Deze moderne lesauto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van vele extra opties die ervoor zullen zorgen dat jij veilig en gemakkelijk achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet uiteraard ook aan alle gestelde eisen van het CBR, is altijd schoon en rookvrij. Een sportieve, veilige en comfortabele auto om rijlessen in te volgen en waarin je zeker gezien mag worden op de weg!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Maarssen Access2Drive

“Wat een geweldige ervaringen. Nabil is een top kerel die alles duidelijk uitlegt en laat zien hoe het moet. 1e motorrijles gelijk duidelijk te horen gekregen hoeveel rijlessen ik nodig zou hebben en hoe we naar de examens toe zouden werken. Ondanks de Corona stop bleef Nabil altijd in contact en hield mij met van alles op de hoogte. Beide Examens in 1x gehaald
Super Bedankt Nabil voor alles!”

Jabir Elbarjaj - 7 juni 2020

“Wat mijn ervaring was bij Access2Drive. TOP! Zou nergens anders willen lessen dan bij Nabil. Hij is erg geduldig, je hoeft niet bang zijn om fouten te maken. Altijd vrolijk zelfs in de ochtend om 07:00. Altijd met heel veel plezier les gehad bij Nabil. Veel gelachen en veel geleerd. Hij is echt een gouden gozer!!”

Jayant - 24 maart 2020

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?