Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

De beste rijlessen in de omgeving Utrecht!

Bij Access2Drive rijschool IJsselstein, omgeving Utrecht kun jij de beste, veiligste rijlessen volgen in een mooie, moderne en veilige lesauto. De ervaren rijinstructeur stelt jou op je gemak en zal met geduld de lesstof toelichten en voordoen. De eerste proefles bij Access2Drive rijschool IJsselstein is geheel gratis en vrijblijvend. Twijfel niet, vraag de rijlessen vandaag nog aan en ga op weg naar jouw eigen rijbewijs en maak kennis met onze rijinstructeur!

Rijlessen waarbij veiligheid voorop staat

Rijschool IJsselstein Access2Drive garandeert iedere leerling veilige, flexibele en interessante rijlessen door een vaste, professioneel opgeleide en volledig gecertificeerde rijinstructeur. De sportieve, moderne lesauto van Rijschool IJsselstein Access2Drive krijgt jaarlijks inspecties en onderhoud, is geheel rookvrij en volledig verzekerd. Je kunt dus met een veilig en gerustgesteld jouw eerste kilometers gaan maken. Rijschool IJsselstein Access2Drive bereidt leerlingen tijdens de rijlessen voor op een leven lang veilig rijden.

De beste rijlessen voor jou!

Aangezien iedere leerling een andere aanleg en opnamevermogen heeft voor autorijden, is het erg belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg past. Het advies dat rijschool IJsselstein Acces2Drive jou geeft is altijd gebaseerd op het rijden in de praktijk. Maak kennis met ons en bespreek in overleg met de rijinstructeur van rijschool IJsselstein Access2Drive welke rijles opbouw het beste bij jou past.

De eerste rijles is geheel vrijblijvend

Maak kennis met onze vriendelijke vaste rijinstructeur, moderne lesauto en veilige rijles methodes tijdens een vrijblijvende eerste proefles in de omgeving van IJsselstein, Utrecht. Tijdens de proefles zullen we op basis van jouw rijgedrag en aanleg samen in overleg bepalen hoeveel rijlessen er nodig zullen zijn om zo veilig mogelijk te slagen voor jouw rijbewijs.  We bieden 4 voordelige pakketten op maat, inclusief het rijexamen aan.

Waarom kiezen voor Access2drive rijschool IJsselstein

  • In termijnen betalen is mogelijk
  • Een vaste rijinstructeur
  • Een moderne, veilige lesauto
  • Thuis opgehaald en afgezet worden
  • Lesblokken van 90 minuten
  • 6 dagen per week les mogelijkheden

Wil jij rijlessen volgen in deze moderne lesauto of op één van onze veilige lesmotoren in de omgeving van IJsselstein?

Vraag de rijlessen aan

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?