Rijlessen waarbij veiligheid voorop staat

Rijschool IJsselstein Access2Drive garandeert iedere leerling veilige, flexibele en interessante rijlessen door een vaste, professioneel opgeleide en volledig gecertificeerde rijinstructeur. De sportieve, moderne lesmotoren van Rijschool IJsselstein Access2Drive krijgen jaarlijks inspecties en onderhoud en volledig verzekerd. Je kunt dus met een veilig en gerustgesteld jouw eerste kilometers gaan maken. Rijschool IJsselstein Access2Drive bereidt leerlingen tijdens de rijlessen voor op een leven lang veilig rijden.

De beste rijlessen voor jou!

Aangezien iedere leerling een andere aanleg en opnamevermogen heeft voor motorrijden, is het erg belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg past. Het advies dat rijschool IJsselstein Acces2Drive jou geeft is altijd gebaseerd op het rijden in de praktijk. Maak kennis met ons en bespreek in overleg met de rijinstructeur van rijschool IJsselstein Access2Drive welke rijles opbouw het beste bij jou past.

De eerste motorrijles

Maak kennis met onze vriendelijke vaste rijinstructeur, moderne lesmotor en veilige rijles methodes tijdens een eerste proefles in de omgeving van IJsselstein, Utrecht. Tijdens de proefles zullen we op basis van jouw rijgedrag en aanleg samen in overleg bepalen hoeveel rijlessen er nodig zullen zijn om zo veilig mogelijk te slagen voor jouw rijbewijs.  We bieden 4 voordelige pakketten op maat, inclusief het rijexamen aan.