Motorrijschool Utrecht
Over Access2Drive

Onze Missie - Veiligheid en Kwaliteit

Access2Drive is een toonaangevende motorrijschool gevestigd in Utrecht, met ervaren instructeurs die gepassioneerd zijn over motorrijden en een sterke toewijding hebben aan veiligheid. We streven ernaar om jou met vertrouwen en vaardigheid de weg op te laten gaan. Maak kennis met ons team van instructeurs die jou met enthousiasme en expertise begeleiden tijdens jouw motorrijopleiding.

Maatwerk motorrijlessen - afgestemd op jouw behoeften

Bij Access2Drive begrijpen we dat iedereen uniek is en een eigen leerstijl heeft. Daarom bieden we maatwerk motorrijlessen aan die volledig afgestemd zijn op jouw behoeften en leercurve. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op een veilige en gestructureerde manier de kunst van het motorrijden onder de knie krijgt. Met aandacht voor voertuigbeheersing, verkeersinzicht en defensief rijden, bereiden we je optimaal voor op het behalen van jouw motorrijbewijs.

Ervaren instructeurs met een passie voor motorrijden

Onze instructeurs zijn niet alleen ervaren en gekwalificeerd, maar hebben ook een diepe passie voor motorrijden. Ze delen dezelfde liefde voor de open weg en hebben uitgebreide ervaring in het lesgeven aan aspirant-motorrijders. Met geduld, enthousiasme en persoonlijke aandacht begeleiden ze je door elke fase van jouw motorrijopleiding. Ze staan klaar om hun kennis en expertise met jou te delen, zodat jij met vertrouwen en plezier kunt genieten van het motorrijden.

Klanttevredenheid en resultaten

Bij Access2Drive streven we naar klanttevredenheid en positieve resultaten. We zijn trots op de vele studenten die met succes hun motorrijbewijs hebben behaald dankzij onze professionele begeleiding en effectieve lesmethoden. Onze focus ligt niet alleen op het behalen van het rijbewijs, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden en vertrouwen die je een leven lang zullen begeleiden op de motor. Jouw succes en tevredenheid staan voorop.

Flexibiliteit en individuele aandacht bij motorrijschool Utrecht

Bij Access2Drive begrijpen we dat iedereen op zijn eigen tempo leert en verschillende agenda’s heeft. Daarom bieden we flexibele motorrijlessen aan die kunnen worden aangepast aan jouw agenda en behoeften. Of je nu een beginner bent die nog nooit op een motor heeft gereden of iemand met enige ervaring, onze instructeurs passen zich aan jouw niveau aan en bieden individuele begeleiding. We streven ernaar om elke les zo waardevol mogelijk te maken, zodat jij optimaal kunt profiteren van de motorrijlessen.

Onze instructeur

Ontmoet Nabil Kebdi - Passievolle Motorrijschool Instructeur in Utrecht

Maak kennis met Nabil Kebdi, een gepassioneerde en ervaren motorrijschool instructeur bij Access2Drive in Utrecht. Met zijn enthousiasme voor motorrijden en uitgebreide kennis van het vak, is Nabil de ideale instructeur om jou te begeleiden op jouw motorrijavontuur.

Nabil heeft een diepe passie voor alles wat met motoren te maken heeft. Zijn liefde voor motorrijden gaat verder dan alleen het besturen van een motorfiets; het is een levensstijl voor hem. Hij heeft een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in verschillende facetten van het motorrijden, waaronder touring, wheelies en offroad-rijden. Met Nabil als jouw instructeur krijg je niet alleen lessen in motorrijden, maar ook de mogelijkheid om te leren van een echte expert en liefhebber van het vak.

Geslaagd bij Motorrijschool Access2Drive

"Motorrijden is niet alleen mijn passie, het is mijn levensstijl. Ik geniet ervan om mijn kennis en enthousiasme te delen met mijn studenten, zodat zij met vertrouwen en plezier de weg op kunnen gaan."

- Nabil Kebdi

Sven
Sven
@Google
Lees verder
Vanaf het begin vond ik de klik direct klikken en merkte ik dat Nabil erg veel ervaring heeft kwa instructeur. Hij neemt zijn werk heel serieus op een plezierige manier. Zelf ben ik van afspraak is afspraak en gelukkig is Nabil ook zo. Alle afspraken zijn keurig nageleefd. De rijschool is zeer professioneel van koffie/ thee en frisdrank tot de nieuwste veilige motoren. Nabil neemt de tijd voor zijn leerlingen en vragen worden zo goed mogelijk uitgelegd. Uit eindelijk wat voor elke leerling belangrijk is dat hij/ zij zich thuis voelt en dat is hier zeker het geval het lest gewoon fijner.
Floris Bruinsma
Floris Bruinsma
@Google
Lees verder
Recentelijk mijn motor rijbewijs gehaald in samenwerking met Acces2Drive. De lessen van Nabil heb ik als erg prettig en professioneel ervaren. Nabil is erg bekwaam en geeft les op een aangename manier. Ook de nieuwe Yamaha MT07 motoren zijn erg goed bevallen.
Halil Koseoglu
Halil Koseoglu
@Google
Lees verder
Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald bij Access2Drive. Ik ben in één keer geslaagd voor beide examens en heb een geweldige leerzame tijd gehad met Nabil. Hij is een zeer professionele en betrokken instructeur; plus een leuk persoon om mee om te gaan. Hij legt heel goed de theorie en praktische kanten van het motorrijden uit en het allerbelangrijkste: hij zorgt er altijd voor dat je veilig bent tijdens zijn lessen! Ik zou Nabil en zijn rijschool ten zeerste aanraden bij iedereen die een prettige en professionele leerervaring wil.
Anouk Boon
Anouk Boon
@Google
Lees verder
Ik heb recentelijk mijn motorrijbewijs in 1x gehaald bij Acces2Drive en heb alleen maar goede woorden hiervoor. Nabil geeft heel fijn les. Relaxed, betrokken en hij gaf precies de tips die ik op dat moment nodig had. Ik zou het zeker aanraden hier lessen te gaan volgen.
Linde van der Eem
Linde van der Eem
@Google
Lees verder
Hele fijne rijschool! Vanaf het eerste moment kreeg ik vertrouwen en voelde ik mij veilig in de auto. Verder was elke rijles gezellig. Ik kan iedereen aanraden om hier rijles te nemen. Ik ben super blij met mijn rijbewijs en heel erg bedankt voor alle leuke lessen Nabil!
Vorige
Volgende

Begin jouw motorrijavontuur met ervaren instructeurs in Utrecht - Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsles!"

Ooit een dag of dag één! Jij beslist