Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

De rijinstructeur van Access2Drive rijschool IJsselstein – Nabil Kebdi

Even voorstellen: ik ben Nabil Kebdi uit IJsselstein. Sinds augustus 2012 ben ik eigenaar van Access2Drive rijschool IJsselstein en professioneel rijinstructeur van beroep. Ik bied jou de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht. Ik zou het erg leuk vinden om je persoonlijk te ontmoeten en te mogen opleiden voor het behalen van jouw auto rijbewijs. Dit doe ik altijd op een ontspannen, geduldige, gezellige maar effectieve manier waar jij je prettig bij voelt.

Ik ben de rijinstructeur die jou straks mogelijkerwijs gaat opleiden voor je rijbewijs. Mijn instructeursopleiding heb ik bij een van de meest vooraanstaande opleidingscentra gevolgd: De VerkeersAcademie. Deze opleiding geeft jou ook de zekerheid van een goede rijopleiding. Ik streef er altijd naar om mijn manier van les geven zo veel mogelijk op de leerling af te stemmen. De ene leerling vindt het prettig als datgene wat hij moet leren eerst even voor gedaan wordt, b.v. achteruit file parkeren, de andere vindt het prettiger als het een en ander even verduidelijkt wordt door middel van een tekeningetje en zo heeft iedere leerling zijn voorkeur. Ik probeer daar als rijinstructeur van Access2Drive rijschool IJsselstein zoveel mogelijk op in te spelen om het behalen van je rijbewijs niet langer te laten duren dan noodzakelijk is.

Starten met betaalbare rijlessen op maat

Kort samengevat, als je er voor kiest om je rijbewijs bij autorijschool Access2Drive rijschool IJsselstein te halen, dan kies je voor een rijopleiding die bij jou past. Het advies dat ik namens autorijschool IJsselstein Acces2Drive geef is altijd gebaseerd op een stukje praktijk. Schrijf je daarom in voor een gratis en vrijblijvende proefles en kijk, in overleg met de rijinstructeur van Access2Drive rijschool IJsselstein, wat het beste bij jou past.

Vraag een proefles aan

Certificeringen

Access2Drive uit IJsselstein is een gecertificeerde rijschool. Wij houden ons aan de strenge veiligheids richtlijnen en worden hier regelmatig op gecontroleerd. Je kunt bij ons op een veilige manier de weg op!

Rijexamens via het CBR

De theorie en praktijk rijexamens van Access2drive rijschool IJsselstein worden gereden via het CBR in Utrecht.

Ervaringen van anderen over rijschool Access2Drive uit IJsselstein

“Wat een geweldige ervaringen. Nabil is een top kerel die alles duidelijk uitlegt en laat zien hoe het moet. 1e motorrijles gelijk duidelijk te horen gekregen hoeveel rijlessen ik nodig zou hebben en hoe we naar de examens toe zouden werken. Ondanks de Corona stop bleef Nabil altijd in contact en hield mij met van alles op de hoogte. Beide Examens in 1x gehaald
Super Bedankt Nabil voor alles!”

Jabir Elbarjaj - 7 juni 2020

“Wat mijn ervaring was bij Access2Drive. TOP! Zou nergens anders willen lessen dan bij Nabil. Hij is erg geduldig, je hoeft niet bang zijn om fouten te maken. Altijd vrolijk zelfs in de ochtend om 07:00. Altijd met heel veel plezier les gehad bij Nabil. Veel gelachen en veel geleerd. Hij is echt een gouden gozer!!”

Jayant - 24 maart 2020

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?