Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

De rijinstructeur van Access2Drive rijschool IJsselstein – Nabil Kebdi

Even voorstellen: ik ben Nabil Kebdi uit IJsselstein. Sinds augustus 2012 ben ik eigenaar van Access2Drive rijschool IJsselstein en professioneel rijinstructeur van beroep. Ik bied jou de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht. Ik zou het erg leuk vinden om je persoonlijk te ontmoeten en te mogen opleiden voor het behalen van jouw auto rijbewijs. Dit doe ik altijd op een ontspannen, geduldige, gezellige maar effectieve manier waar jij je prettig bij voelt.

Ik ben de rijinstructeur die jou straks mogelijkerwijs gaat opleiden voor je rijbewijs. Mijn instructeursopleiding heb ik bij een van de meest vooraanstaande opleidingscentra gevolgd: De VerkeersAcademie. Deze opleiding geeft jou ook de zekerheid van een goede rijopleiding. Ik streef er altijd naar om mijn manier van les geven zo veel mogelijk op de leerling af te stemmen. De ene leerling vindt het prettig als datgene wat hij moet leren eerst even voor gedaan wordt, b.v. achteruit file parkeren, de andere vindt het prettiger als het een en ander even verduidelijkt wordt door middel van een tekeningetje en zo heeft iedere leerling zijn voorkeur. Ik probeer daar als rijinstructeur van Access2Drive rijschool IJsselstein zoveel mogelijk op in te spelen om het behalen van je rijbewijs niet langer te laten duren dan noodzakelijk is.

Starten met betaalbare rijlessen op maat

Kort samengevat, als je er voor kiest om je rijbewijs bij autorijschool Access2Drive rijschool IJsselstein te halen, dan kies je voor een rijopleiding die bij jou past. Het advies dat ik namens autorijschool IJsselstein Acces2Drive geef is altijd gebaseerd op een stukje praktijk. Schrijf je daarom in voor een gratis en vrijblijvende proefles en kijk, in overleg met de rijinstructeur van Access2Drive rijschool IJsselstein, wat het beste bij jou past.

Vraag een proefles aan

Certificeringen

Access2Drive uit IJsselstein is een gecertificeerde rijschool. Wij houden ons aan de strenge veiligheids richtlijnen en worden hier regelmatig op gecontroleerd. Je kunt bij ons op een veilige manier de weg op!

Rijexamens via het CBR

De theorie en praktijk rijexamens van Access2drive rijschool IJsselstein worden gereden via het CBR in Utrecht.

Lid van de Bovag

Het BOVAG keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.

Ervaringen van anderen over rijschool Access2Drive uit IJsselstein

“Hele goede en gezellige rijlessen bij Nabil! Legt goed en rustig uit wat je beter kunt doen en de reden daarachter, daarbij hield hij ook goed rekening met de momenten wanneer ik tijd had om te lessen. Met elke les met plezier achter het stuur gestapt, jammer dat de lessen nu voorbij zijn! 100% een aanrader Acces2Drive!”

Sean Volle - 10 december 2018

“Top rijschool! Nabil legt alles rustig en duidelijk uit en stelt je altijd vragen waardoor je echt zelf leert rijden. Bovendien altijd aardig en flexibel. Aanrader!”

Ben Bresser - 10 december 2018

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?