Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met dé Rijschool Montfoort.

Jij krijgt bij ons gegarandeerd de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in de buurt van Montfoort. Veiligheid staat daarbij altijd in onze lesauto tijdens jouw rijlessen voorop. Je kunt bij rijschool Montfoort Access2drive direct van start gaan met de rijopleiding. Vraag een gratis proefles aan of bekijk de door ons aangeboden voordelige lesprijzen en rijles pakketten op maat. Ik haal je graag thuis in Montfoort op voor een eerste persoonlijke kennismaking!

De best betaalbare rijopleiding van Montfoort

Maak kennis met onze professionele rijinstructeur, moderne lesauto en veilige lesmethodes tijdens een vrijblijvende eerste rijles in Montfoort. Tijdens de eerste proefles zullen we samen op basis van jouw beheersing van het voertuig en rijgedrag op de weg, bepalen hoeveel lessen er nodig zijn om zo veilig en snel mogelijk te kunnen slagen voor jouw praktijkexamen. Onze goed betaalbare rijlessen kosten in een samengesteld lespakket maar € 38 per uur. Daarnaast bieden wij zeer voordelige rijles pakketten op maat aan, inclusief het praktijkexamen.

Auto Pakket 1 - 21 uur rijlessen

€ 1.351

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 30 uur rijlessen

€ 1.780

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 40 uur rijlessen

€ 2.224

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 51 uur rijlessen

€ 2.677

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 34 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 525

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor Rijschool Montfoort Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Montfoort Access2Drive garandeert elke leerling flexibele, interessante en telkens vernieuwende rijlessen. De rijlessen zijn door jouw gecertificeerde rijinstructeur goed voorbereid. Jij krijgt van ons gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Montfoort. De veilige lesauto van Rijschool Montfoort Access2Drive krijgt natuurlijk jaarlijkse inspecties en preventief onderhoud. Ook is de lesauto verzekerd volgens zeer strenge richtlijnen. De lesauto wordt dagelijks schoon gemaakt en is rookvrij. Rijschool Montfoort Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig en plezierig rijden.

De beste rijschool Montfoort

Iedere leerling is voor ons uniek en heeft een andere aanleg voor het rijden in een auto. Wij vinden het belangrijk dat jij een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg past. Bij autorijschool Montfoort Access2Drive kun je kiezen uit een lespakket of voor losse rijlessen vanaf slechts € 38 per uur. Het advies dat rijschool Montfoort Acces2Drive jou biedt na onze eerste kennismaking en proefles is puur gebaseerd op de praktijk. Kijk daarom in overleg met de rijinstructeur van rijschool Montfoort Access2Drive hoe jouw ideale weg naar het rijbewijs eruit ziet. Schrijf je nu direct in voor een geheel gratis vrijblijvende proefles.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Bij rijschool Montfoort Access2Drive worden alle lessen gereden in onze gloednieuw Volkswagen Golf 7 GTD uit het jaar 2015. De moderne lesauto is uitgerust met een zeer krachtige en zuinige TDI motor. Daarnaast is de auto voorzien van vele extra opties die ervoor zorgen dat jij veilig en met vertrouwen achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet natuurlijk aan alle gestelde eisen van het CBR, is schoon en rookvrij. Een sportieve, veilige en comfortabele auto om jouw rijlessen in te volgen en waarin je met veel plezier de weg op kunt!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Montfoort Access2Drive

“Wat een geweldige ervaringen. Nabil is een top kerel die alles duidelijk uitlegt en laat zien hoe het moet. 1e motorrijles gelijk duidelijk te horen gekregen hoeveel rijlessen ik nodig zou hebben en hoe we naar de examens toe zouden werken. Ondanks de Corona stop bleef Nabil altijd in contact en hield mij met van alles op de hoogte. Beide Examens in 1x gehaald
Super Bedankt Nabil voor alles!”

Jabir Elbarjaj - 7 juni 2020

“Wat mijn ervaring was bij Access2Drive. TOP! Zou nergens anders willen lessen dan bij Nabil. Hij is erg geduldig, je hoeft niet bang zijn om fouten te maken. Altijd vrolijk zelfs in de ochtend om 07:00. Altijd met heel veel plezier les gehad bij Nabil. Veel gelachen en veel geleerd. Hij is echt een gouden gozer!!”

Jayant - 24 maart 2020

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?