Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Betaalbaar en zelfverzekerd de weg op naar jouw rijbewijs
met rijschool De Meern Access2Drive.

Wij geven gegarandeerd de beste rijlessen voor een mooie prijs in De Meern. Veiligheid staat in onze nieuwe lesauto tijdens jouw rijopleiding daarbij ons voorop. Je kunt bij ons snel van start gaan met jouw rijopleiding in De Meern. Vraag nu een gratis eerste rijles aan of bekijk de zeer voordelige lesprijzen en rijles pakketten. Ik kom je met veel plezier voor jouw deur in De Meern ophalen om samen de weg op te gaan!

Betaalbare rijlessen in De Meern

Maak kennis met onze rijinstructeur en sportieve lesauto. Wij hanteren de meest veilige lesmethodes en bieden een vrijblijvende gratis eerste rijles in de omgeving van De Meern. Tijdens deze proefles zullen we bekijken hoe jouw persoonlijke vervolgtraject, op basis van jouw rijgedrag, eruit gaat zien tijdens de rijopleiding. Onze betaalbare rijlessen kosten je slechts € 38 per uur. Ook bieden wij iedereen 4 voordelige rijles pakketten op maat, inclusief het rijexamen aan.

Auto Pakket 1 - 21 uur rijlessen

€ 1.351

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 30 uur rijlessen

€ 1.780

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 40 uur rijlessen

€ 2.224

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 51 uur rijlessen

€ 2.677

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 34 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 525

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kiezen voor Rijschool De Meern Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Iedere leerling heeft natuurlijk een ander opnamevermogen voor autorijden. Het is daarom natuurlijk erg belangrijk dat je de juiste rijopleiding voor jou kiest. Bij autorijschool De Meern Access2Drive in kun je kiezen uit een totaal lespakket of losse rijlessen. Het advies dat rijschool De Meern Acces2Drive jou zal geven is gebaseerd op de praktijk. Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles en kijk in overleg met de instructeur van Rijschool De Meern Access2Drive wat goed bij jou past.

Beste rijschool De Meern

Jij krijgt gegarandeerd de beste rijlessen in de omgeving van De Meern, dat staat vast. Rijschool De Meern Access2Drive garandeert altijd flexibele en interessante praktijklessen. Alle rijlessen zijn voorbereid en worden gegeven door onze professioneel opgeleide en gecertificeerde rijinstructeur. De nieuwe, moderne en veilige lesauto van Rijschool Access2Drive zorgt voor vele veilige kilometers tijdens jouw rijlessen. Rijschool De Meern Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen op een praktijkexamen.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Wij rijden in de mooiste lesauto van de omgeving De Meern, namelijk een nieuwe Volkswagen Golf 7 GTD, bouwjaar 2015. De moderne lesauto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van opties die ervoor zullen zorgen dat jij met een veilig gevoel achter het stuur plaatsneemt. De lesauto voldoet natuurlijk aan alle eisen van het CBR, is rookvrij en schoon. Een ruime, sportieve, veilige en comfortabele auto om in te lessen en waar je met veel plezier in zult stappen!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool De Meern Access2Drive

“Wat een geweldige ervaringen. Nabil is een top kerel die alles duidelijk uitlegt en laat zien hoe het moet. 1e motorrijles gelijk duidelijk te horen gekregen hoeveel rijlessen ik nodig zou hebben en hoe we naar de examens toe zouden werken. Ondanks de Corona stop bleef Nabil altijd in contact en hield mij met van alles op de hoogte. Beide Examens in 1x gehaald
Super Bedankt Nabil voor alles!”

Jabir Elbarjaj - 7 juni 2020

“Wat mijn ervaring was bij Access2Drive. TOP! Zou nergens anders willen lessen dan bij Nabil. Hij is erg geduldig, je hoeft niet bang zijn om fouten te maken. Altijd vrolijk zelfs in de ochtend om 07:00. Altijd met heel veel plezier les gehad bij Nabil. Veel gelachen en veel geleerd. Hij is echt een gouden gozer!!”

Jayant - 24 maart 2020

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?