Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met dé rijschool Nieuwegein.

Jij krijgt gegarandeerd de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van Nieuwegein. Veiligheid staat altijd in onze lesauto tijdens jouw rijlessen voorop. Je kunt bij rijschool Nieuwegein Access2drive direct van start gaan met jouw rijopleiding! Vraag een gratis proefles aan of bekijk de door ons aangeboden voordelige lesprijzen en rijles pakketten op maat. Ik haal je graag bij jou thuis in Nieuwegein op voor een eerste kennismaking!

De best betaalbare rijopleiding van Nieuwegein

Maak kennis met onze moderne lesauto, professionele rijinstructeur en persoonlijke lesmethodes tijdens een vrijblijvende eerste proefrijles in Nieuwegein. Tijdens de eerste proefles zullen we samen op basis van jouw beheersing van het voertuig en rijgedrag op de weg, bepalen hoeveel rijlessen jij nodig hebt voor het behalen van jouw praktijkexamen. Onze betaalbare rijlessen kosten in een samengesteld lespakket slechts € 38 per uur. Wij bieden zeer voordelige rijles pakketten op maat aan, deze zijn altijd inclusief het praktijkexamen.

Auto Pakket 1 - 21 uur rijlessen

€ 1.241

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 30 uur rijlessen

€ 1.625

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 40 uur rijlessen

€ 2.057

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 51 uur rijlessen

€ 2.468

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 34 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 504

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor Rijschool Nieuwegein Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Nieuwegein Access2Drive garandeert elke leerling flexibele, interessante en telkens vernieuwende rijlessen. De rijlessen zijn door jouw gecertificeerde rijinstructeur altijd netjes voorbereid. Jij krijgt van ons gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Nieuwegein. De veilige lesauto van rijschool Nieuwegein Access2Drive krijgt grondige inspecties en preventief onderhoud. Ook is de lesauto verzekerd volgens strenge richtlijnen. De lesauto wordt dagelijks door ons schoongemaakt en is rookvrij. rijschool Nieuwegein Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig en plezierig rijden.

De beste rijschool Nieuwegein

Iedere leerling heeft een andere aanleg voor het rijden in een lesauto. Bij autorijschool Nieuwegein Access2Drive kun je kiezen voor  een lespakket of voor losse rijlessen vanaf € 39 per uur. Wij vinden het belangrijk dat jij de rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg aansluit. Het advies dat rijschool Nieuwegein Acces2Drive jou biedt na onze eerste kennismaking en proefles is puur gebaseerd op de praktijk. Overleg daarom met de rijinstructeur van autorijschool Nieuwegein Access2Drive hoe jouw ideale weg naar het rijbewijs eruit ziet. Schrijf je nu direct in voor een proefles.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Bij rijschool Nieuwegein Access2Drive worden alle rijlessen gereden in onze gloednieuwe Volkswagen Golf 7 GTD uit het jaar 2015. De moderne lesauto is uitgerust met een zeer krachtige en zuinige TDI motor. Daarnaast is de auto voorzien van vele extra opties die ervoor zorgen dat jij veilig en met vertrouwen achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet natuurlijk aan alle gestelde eisen van het CBR, is schoon en rookvrij. Een sportieve, veilige en comfortabele auto om jouw rijlessen in te volgen en waarin je met veel plezier in Nieuwegein de weg op kunt!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Nieuwegein Access2Drive

“Wat een geweldige ervaringen. Nabil is een top kerel die alles duidelijk uitlegt en laat zien hoe het moet. 1e motorrijles gelijk duidelijk te horen gekregen hoeveel rijlessen ik nodig zou hebben en hoe we naar de examens toe zouden werken. Ondanks de Corona stop bleef Nabil altijd in contact en hield mij met van alles op de hoogte. Beide Examens in 1x gehaald
Super Bedankt Nabil voor alles!”

Jabir Elbarjaj - 7 juni 2020

“Wat mijn ervaring was bij Access2Drive. TOP! Zou nergens anders willen lessen dan bij Nabil. Hij is erg geduldig, je hoeft niet bang zijn om fouten te maken. Altijd vrolijk zelfs in de ochtend om 07:00. Altijd met heel veel plezier les gehad bij Nabil. Veel gelachen en veel geleerd. Hij is echt een gouden gozer!!”

Jayant - 24 maart 2020

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?