Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met dé rijschool Lopik.

Wij geven gegarandeerd de beste rijlessen voor een normale prijs in de omgeving van Lopik. Veiligheid staat altijd in onze lesauto tijdens jouw rijlessen op plek 1. Je kunt bij rijschool Lopik Access2drive snel van start gaan met jouw rijopleiding. Vraag daarom een gratis eerste proefles aan en bekijk onze voordelige lesprijzen en rijles pakketten op maat. Ik haal je graag in Lopik op voor een kennismaking!

De best betaalbare rijopleiding in Lopik

Maak kennis met onze professionele rijinstructeur, moderne lesauto en veilige lesmethodes tijdens een vrijblijvende eerste rijles in Lopik. Tijdens de eerste gratis proefles zullen we op basis van jouw voertuigbeheersing en rijgedrag bepalen hoeveel lessen er nodig zijn om zo veilig mogelijk te slagen voor jouw praktijkexamen. Onze goed betaalbare rijlessen kosten in een lespakket maar € 38 per uur. Daarnaast bieden wij zeer voordelige rijles pakketten op maat aan, inclusief het rijexamen.

Auto Pakket 1 - 21 uur rijlessen

€ 1.351

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 30 uur rijlessen

€ 1.780

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 40 uur rijlessen

€ 2.224

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 51 uur rijlessen

€ 2.677

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 34 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 525

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor rijschool Lopik Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Lopik Access2Drive garandeert flexibele, altijd interessante, vernieuwende rijlessen. De rijlessen zijn goed voorbereid door een vaste, professioneel opgeleide en gecertificeerde rijinstructeur. Jij krijgt gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Utrecht. De veilige lesauto van rijschool Lopik Access2Drive krijgt preventief onderhoud en jaarlijkse inspecties. Ook is de lesauto volgens strenge richtlijnen verzekerd. De lesauto is natuurlijk ook schoon en rookvrij. Rijschool Lopik Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen maar op het behalen van het praktijkexamen.

De beste rijschool Lopik

Iedere leerling is voor ons uniek en heeft een andere aanleg voor autorijden. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg aansluit. Bij autorijschool Lopik Access2Drive kun je kiezen uit een lespakket of losse rijlessen vanaf € 38 per uur. Het advies dat rijschool Lopik Acces2Drive jou na een eerste kennismaking en proefles is gebaseerd op praktijk. Kijk in overleg met de rijinstructeur van autorijschool Lopik Access2Drive uit Lopik hoe jouw ideale weg naar het rijbewijs eruit ziet. Schrijf je daarom vandaag nog in voor een gratis vrijblijvende proefles.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Bij rijschool Lopik Access2Drive worden alle lessen gereden in een Volkswagen Golf 7 GTD uit 2015. Deze moderne lesauto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van vele extra opties die ervoor zorgen dat jij veilig en gemakkelijk achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet natuurlijk ook aan alle gestelde eisen van het CBR en is altijd schoon en rookvrij. Een sportieve, veilige en comfortabele auto om rijlessen in te volgen en waarin je zeker gezien mag worden op de weg!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Lopik Access2Drive

“Wat een geweldige ervaringen. Nabil is een top kerel die alles duidelijk uitlegt en laat zien hoe het moet. 1e motorrijles gelijk duidelijk te horen gekregen hoeveel rijlessen ik nodig zou hebben en hoe we naar de examens toe zouden werken. Ondanks de Corona stop bleef Nabil altijd in contact en hield mij met van alles op de hoogte. Beide Examens in 1x gehaald
Super Bedankt Nabil voor alles!”

Jabir Elbarjaj - 7 juni 2020

“Wat mijn ervaring was bij Access2Drive. TOP! Zou nergens anders willen lessen dan bij Nabil. Hij is erg geduldig, je hoeft niet bang zijn om fouten te maken. Altijd vrolijk zelfs in de ochtend om 07:00. Altijd met heel veel plezier les gehad bij Nabil. Veel gelachen en veel geleerd. Hij is echt een gouden gozer!!”

Jayant - 24 maart 2020

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?