Meld je aan bij Access2drive Motorrijschool in Utrecht

Aanmelden voor motorrijlessen

Stap 1: Vul het aanmeldformulier in

Om je aan te melden voor motorrijlessen bij Access2drive Motorrijschool, vragen we je vriendelijk om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. We hebben enkele gegevens van je nodig om je aanmelding te verwerken en je zo snel mogelijk van start te laten gaan met je motorrijlessen.

Stap 2: Persoonlijke intake

Na ontvangst van je aanmelding zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een persoonlijke intake. Tijdens de intake zullen we je leerdoelen en wensen bespreken, evenals je beschikbaarheid en eventuele ervaring die je al hebt met motorrijden. Op basis van deze informatie kunnen we een lesplan op maat voor je samenstellen.

Stap 3: Lespakket kiezen

Tijdens de persoonlijke intake zullen we ook samen met jou het meest geschikte lespakket bepalen. We bieden verschillende lespakketten aan die aansluiten bij verschillende niveaus en behoeften. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, we hebben een pakket dat bij jou past. Samen zullen we het pakket kiezen dat het beste aansluit op jouw leerdoelen en budget.

Stap 4: Betaling en planning

Na het kiezen van het lespakket zullen we de betalingsgegevens met je bespreken. Zodra de betaling is afgerond, zullen we de planning van je motorrijlessen inplannen. We streven ernaar om lessen aan te bieden op tijdstippen die voor jou het meest geschikt zijn, rekening houdend met je agenda en beschikbaarheid.

Stap 5: Start met je motorrijlessen

Nadat de planning is gemaakt en de betaling is afgerond, kun je beginnen met je motorrijlessen bij Access2drive Motorrijschool. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je de benodigde vaardigheden en kennis bijbrengen om met vertrouwen de weg op te gaan. We zorgen voor een veilige en stimulerende leeromgeving waarin jij je motorrijbewijs kunt behalen.

Aanmelden voor motorrijlessen bij Access2drive Motorrijschool

Wil je beginnen aan je motoravontuur en je aanmelden voor motorrijlessen bij Access2drive Motorrijschool in Utrecht? Vul dan nu het aanmeldformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je motorrijlessen te bespreken en te plannen.

We kijken ernaar uit om samen met jou op weg te gaan naar het behalen van je motorrijbewijs!

Ooit een dag of dag één! Jij beslist