Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Rijschool Access2Drive in IJsselstein

Bij rijschool Access2Drive in IJsselstein ben je van harte welkom voor goede en betaalbare autorijlessen. Aan de hand van op maat gemaakte rijlessen haal je jouw rijbewijs snel en efficiënt. Het rijbewijs geeft je veel voordelen. Zo ben je niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of andere mogelijkheden. Het geeft je vrijheid en daarmee is het een onmisbaar element voor jouw toekomst.

Omdat iedere leerling leert op zijn of haar eigen manier, passen we bij rijschool Access2Drive in IJsselstein de rijlessen aan jouw tempo aan. Zo neem je de techniek van het autorijden niet alleen sneller in je op, maar ben je ook verzekerd van een optimale voorbereiding op jouw praktijkexamen. Binnen onze rijschool in IJsselstein maken we gebruik van ervaren en vakkundige rijinstructeurs. Je kunt bij ons dus rekenen op de beste begeleiding waarmee je op een veilige en vertrouwde manier leert autorijden. Uiteraard stap voor stap en in jouw eigen tempo van leren.

Auto Pakket 1 - 21 uur rijlessen

€ 1.351

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 30 uur rijlessen

€ 1.780

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 40 uur rijlessen

€ 2.224

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 51 uur rijlessen

€ 2.677

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 34 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 525

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor Rijschool IJsselstein Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Door onze rijlessen aan te passen aan jouw leersnelheid en capaciteit, vinden we voor iedereen de ideale voorbereiding tot deelname aan het verkeer. Persoonlijke begeleiding staat bij onze rijschool in IJsselstein dan ook hoog in het vaandel. Om je kennis te laten maken met onze manier van lesgeven, mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een proefles.

Betaalbare rijschool in IJsselstein

Een rijopleiding van hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn, Daarom kun je bij rijschool Access2Drive rekenen op betaalbare rijlessen. Uiteraard hoef je daarbij niet in te leveren op service en persoonlijke begeleiding. De ervaren instructeur van onze rijschool in IJsselstein maakt je op jouw eigen tempo bekend met alle facetten van het autorijden. We maken je vertrouwd met het voertuig waarin je rijdt, behandelen verschillende verkeerssituaties en besteden aandacht aan bijzondere verrichtingen.

Meer over de rijlessen

In onze rijschool in IJsselstein besteden we veel aandacht aan het veilig deel kunnen nemen aan het verkeer. Door je te voorzien van professionele begeleiding en ondersteuning, voel jij je snel vertrouwd achter het stuur en leer je hoe je het beste kunt reageren in diverse verkeerssituaties.

Denk hierbij aan de doorstroom in het verkeer, sociaal rijgedrag of het uitvoeren van file parkeren. Zo bereiden we je optimaal voor op het afleggen van een succesvol eindexamen. Ben je op zoek naar een betaalbare rijschool in IJsselstein? Neem dan vrijblijvend contact op met Access2Drive of maak een afspraak voor een intake rijles.

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool IJsselstein Access2Drive

“Wat een geweldige ervaringen. Nabil is een top kerel die alles duidelijk uitlegt en laat zien hoe het moet. 1e motorrijles gelijk duidelijk te horen gekregen hoeveel rijlessen ik nodig zou hebben en hoe we naar de examens toe zouden werken. Ondanks de Corona stop bleef Nabil altijd in contact en hield mij met van alles op de hoogte. Beide Examens in 1x gehaald
Super Bedankt Nabil voor alles!”

Jabir Elbarjaj - 7 juni 2020

“Wat mijn ervaring was bij Access2Drive. TOP! Zou nergens anders willen lessen dan bij Nabil. Hij is erg geduldig, je hoeft niet bang zijn om fouten te maken. Altijd vrolijk zelfs in de ochtend om 07:00. Altijd met heel veel plezier les gehad bij Nabil. Veel gelachen en veel geleerd. Hij is echt een gouden gozer!!”

Jayant - 24 maart 2020

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?