Klantbeoordelingen

Bij Access2Drive Motorrijschool in Utrecht zijn we trots op de positieve feedback die we ontvangen van onze leerlingen. Hieronder vind je enkele klantbeoordelingen waarin zij hun ervaringen met onze motorrijschool delen.

Ervaring van (oud)leerlingen met Access2Drive

Lees de klantbeoordelingen bij Access2Drive Motorrijschool in Utrecht. Ontdek wat onze leerlingen te zeggen hebben over hun ervaringen met onze motorrijlessen en instructeurs.

Leerlingen beoordelen onze motorrijlessen met 5/5
5/5
Berlian Utami
Berlian Utami
@Google
Lees verder
Ik heb mijn rijbewijs gehaald met Access2Drive. Voordat ik in deze rijschool zat, zat ik in een andere school waarmee in geed goed gevoel hebt. En hier heb ik een fijne ervaring gehad. De rijinstructeur heeft mij goed uitgelegd en goed geleerd. Hij weet ook precies welke punten die ik moet verbeteren voor het examen. Bovendien weet hij echt veel van auto, verkeersregels, en alles rondom examen. Communicatie is altijd fijn. Hij komt altijd op tijd en hij geeft echt persoonlijke aandacht. Ik was geen makkelijke leerling, maar ik voel me gemakkelijk en hij weet precies hoe mij rustig te stellen. Het doel bij deze school is niet dat je het examen te kunnen halen, maar dat je echt veilig kunnen rijden.
Monique De Jong
Monique De Jong
@Google
Lees verder
Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij Access 2 drive. Fijne instructeur. Lekker duidelijk en ook in voor je lolletje. Heb met heel veel plezier motor rijles gehad! Echt iedereen aan te bevelen!
Netty Kemp
Netty Kemp
@Google
Lees verder
Ik heb hele goede rijlessen gehad. Nabil helpt en motiveert net zo lang tot je het echt kunt! Geeft je vertrouwen en stelt je op je gemak. Al met al binnen 4 maanden mijn motor rijbewijs gehaald en daar super blij mee! Alle examens in 1 x gehaald! Als het bij Nabil niet was gelukt...was het nergens gelukt. Bedankt, Nabil. Zelf ben ik van afspraak is afspraak en gelukkig is Nabil ook zo. Alle afspraken zijn keurig nageleefd. De rijschool is zeer professioneel van koffie/ thee en frisdrank tot de nieuwste veilige motoren. Nabil neemt de tijd voor zijn leerlingen en vragen worden zo goed mogelijk uitgelegd. Uit eindelijk wat voor elke leerling belangrijk is dat hij/ zij zich thuis voelt en dat is hier zeker het geval het lest gewoon fijner.
Sven
Sven
@Google
Lees verder
Vanaf het begin vond ik de klik direct klikken en merkte ik dat Nabil erg veel ervaring heeft kwa instructeur. Hij neemt zijn werk heel serieus op een plezierige manier. Zelf ben ik van afspraak is afspraak en gelukkig is Nabil ook zo. Alle afspraken zijn keurig nageleefd. De rijschool is zeer professioneel van koffie/ thee en frisdrank tot de nieuwste veilige motoren. Nabil neemt de tijd voor zijn leerlingen en vragen worden zo goed mogelijk uitgelegd. Uit eindelijk wat voor elke leerling belangrijk is dat hij/ zij zich thuis voelt en dat is hier zeker het geval het lest gewoon fijner.
Floris Bruinsma
Floris Bruinsma
@Google
Lees verder
Recentelijk mijn motor rijbewijs gehaald in samenwerking met Acces2Drive. De lessen van Nabil heb ik als erg prettig en professioneel ervaren. Nabil is erg bekwaam en geeft les op een aangename manier. Ook de nieuwe Yamaha MT07 motoren zijn erg goed bevallen.
Halil Koseoglu
Halil Koseoglu
@Google
Lees verder
Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald bij Access2Drive. Ik ben in één keer geslaagd voor beide examens en heb een geweldige leerzame tijd gehad met Nabil. Hij is een zeer professionele en betrokken instructeur; plus een leuk persoon om mee om te gaan. Hij legt heel goed de theorie en praktische kanten van het motorrijden uit en het allerbelangrijkste: hij zorgt er altijd voor dat je veilig bent tijdens zijn lessen! Ik zou Nabil en zijn rijschool ten zeerste aanraden bij iedereen die een prettige en professionele leerervaring wil.
Anouk Boon
Anouk Boon
@Google
Lees verder
Ik heb recentelijk mijn motorrijbewijs in 1x gehaald bij Acces2Drive en heb alleen maar goede woorden hiervoor. Nabil geeft heel fijn les. Relaxed, betrokken en hij gaf precies de tips die ik op dat moment nodig had. Ik zou het zeker aanraden hier lessen te gaan volgen.
Linde van der Eem
Linde van der Eem
@Google
Lees verder
Hele fijne rijschool! Vanaf het eerste moment kreeg ik vertrouwen en voelde ik mij veilig in de auto. Verder was elke rijles gezellig. Ik kan iedereen aanraden om hier rijles te nemen. Ik ben super blij met mijn rijbewijs en heel erg bedankt voor alle leuke lessen Nabil!
Vorige
Volgende

Bekijk hier al onze klantbeoordelingen via Google

Neem nu contact met ons op voor motorrijlessen in Utrecht!

Ooit een dag of dag één! Jij beslist