De voordelen van de tussentijdse toets

De voordelen van de tussentijdse toets bij Access2Drive Motorrijschool Utrecht

Bij Access2Drive Motorrijschool Utrecht bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid om de tussentijdse toets (TTT) af te leggen als onderdeel van hun motorrijexamen. Waardoor de tussentijdse toets een waardevol onderdeel is van het examenproces, dat verschillende voordelen met zich meebrengt. Hier zijn enkele voordelen van de tussentijdse toets bij Access2Drive Motorrijschool Utrecht:

1. Ervaring met het examen

De tussentijdse toets stelt je in staat om te ervaren hoe een echt motorrijexamen verloopt. Je wordt beoordeeld onder dezelfde omstandigheden en beoordelingscriteria als tijdens het officiële examen. Dit helpt je om vertrouwd te raken met de examensituatie en eventuele zenuwen te verminderen.

2. Feedback van een professionele instructeur

Tijdens de tussentijdse toets ontvang je waardevolle feedback van een ervaren en professionele motorinstructeur. Deze instructeur beoordeelt je rijvaardigheid en geeft je opbouwende kritiek om je te helpen je rijvaardigheid verder te verbeteren. De feedback is specifiek afgestemd op jouw vaardigheden en helpt je om je sterke punten te benadrukken en eventuele zwakke punten aan te pakken.

3. Vrijstelling voor bijzondere verrichtingen

Als je slaagt voor de bijzondere verrichtingen tijdens de tussentijdse toets, krijg je hiervoor een vrijstelling tijdens het uiteindelijke motorrijexamen. Dit betekent dat je je tijdens het officiële examen volledig kunt concentreren op andere aspecten van de rijvaardigheid, wat je slagingskansen vergroot.

4. Inzicht in je vorderingen

De tussentijdse toets geeft je een beter inzicht in je eigen vorderingen als motorrijder. Je krijgt een duidelijk beeld van je sterke punten en gebieden waarop je nog kunt verbeteren. Dit stelt je in staat om gericht te oefenen en je rijvaardigheid verder te ontwikkelen, zodat je optimaal voorbereid bent op het uiteindelijke examen.

5. Verhoogde kans op slagen

Leerlingen die de tussentijdse toets hebben afgelegd, hebben over het algemeen een hogere slagingskans voor het motorrijexamen. Dit komt doordat de tussentijdse toets je helpt om vertrouwd te raken met de examensituatie, eventuele zenuwen vermindert en je in staat stelt om specifieke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bij Access2drive Motorrijschool Utrecht geloven we sterk in de voordelen van de tussentijdse toets. Het is een waardevol instrument dat je helpt om je rijvaardigheid te verbeteren, vertrouwen op te bouwen en je kansen op het behalen van je motorrij

bewijs te vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de tussentijdse toets jou kan helpen op weg naar succes als motorrijder.

Wat heb je nodig die dag:

Let op: als het legitimatiebewijs niet geldig is, gaat de tussentijdse toets niet door!