Jouw eerste ervaring in een lesmotor tijdens een proefles

Je hebt besloten dat jij jouw rijbewijs wilt gaan behalen. Een goede beslissing, op naar de ultieme vrijheid op de weg! Rijschool IJsselstein Access2drive zou het erg leuk vinden jou te helpen om jouw reis naar het behalen van het rijbewijs succesvol te doen verlopen in de omgeving van Utrecht. Om met elkaar op een goede en persoonlijke manier kennis te maken bieden wij jou daarom een proefrijles aan. Je zult tijdens deze eerste proefles kennis maken met jouw vaste rijinstructeur en voor het eerst plaatsnemen achter het stuur van onze veilige, moderne en sportieve lesmotor.

Hoe ziet een eerste proefles eruit?

Na de eerste kennismaking rijden we eerst samen met jou naar een industrieterrein of rustig weggedeelte. Daar nemen we alle noodzakelijke formaliteiten even met elkaar door, zoals bijvoorbeeld de lesovereenkomst. De lesovereenkomst dient door jou getekend te worden. Hiervan krijg je vervolgens één getekend exemplaar mee. Verder wordt je het een en ander uitgelegd over het verloop van de rijopleiding bij Access2drive rijschool IJsselstein en het werken met de les-instructiekaart. Alle stappen en vorderingen tijdens jouw rijopleiding houden we samen bij op deze les-instructiekaart.

Tijdens de proefles zullen we op basis van jouw rijgedrag bepalen hoeveel rijlessen er nodig zijn om zo veilig en snel mogelijk te slagen voor jouw rijbewijs. Samen kunnen we na deze eerste rijervaring op een goede manier jouw lestraject gaan uitstippelen en eventueel een eerste rijles afspraak met elkaar maken.