Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

De lestijden bij Access2Drive rijschool IJsselstein, omgeving Utrecht

Per week is Access2Drive rijschool IJsselstein 6 dagen voor zijn leerlingen beschikbaar en de lesduur bedraagt bij ons 90 minuten. Een rijles plan je in overleg met jouw rijinstructeur in. Het is mogelijk alvast meerdere lessen voor bepaalde dagen naar voorkeur, afhankelijk van onze beschikbaarheid, in te plannen als het jou goed uitkomt.

De lestijden van rijschool IJsselstein Access2drive

Wij zijn voor iedereen die bij ons rijlessen volgt 6 dagen per week beschikbaar voor het inplannen van rijlessen. Dit is op de maandag tot en met zaterdag. Het volgen van jouw rijles kan in de ochtend, middag of avond ingepland worden. Het is in overleg ook mogelijk dat wij jou ergens anders dan thuis ophalen. De rijinstructeur komt jou in de lesauto bijvoorbeeld graag op je werk of op school ophalen. Dit moet wel in de regio vallen waarin wij onze rijlessen normaal gesproken rijden. Ook het eventueel inplannen van meerdere rijlessen vooruit voor een langere periode is met ons in overleg mogelijk. Zo stippel jij voor een langere periode het lestraject alvast uit!

De lesduur van een ingeplande rijles

Een rijles duurt bij Access2Drive rijschool IJsselstein altijd 90 minuten. Deze tijd hebben wij nodig om jou goed op jouw praktijkexamen voor te kunnen bereiden en de verschillende situaties en lesauto goed onder de knie te krijgen. In overleg is het eventueel ook mogelijk om deze lesduur te verbreden als hier de ruimte voor is. Het kan zijn dat dit de lengte van jouw rijopleiding uiteindelijk positief zal beïnvloeden

Waarom kiezen voor Access2drive rijschool IJsselstein

  • In termijnen betalen is mogelijk
  • Een vaste rijinstructeur
  • Een moderne, veilige lesauto
  • Thuis opgehaald en afgezet worden
  • Lesblokken van 90 minuten
  • 6 dagen per week les mogelijkheden

Wil jij rijlessen volgen in deze moderne lesauto of op één van onze veilige lesmotoren in de omgeving van IJsselstein?

Vraag de rijlessen aan

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?