Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Ervaringen Access2Drive rijschool IJsselstein

Hieronder vind je ervaringen van leerlingen die je voor zijn gegaan met het behalen van hun rijbewijs bij Access2Drive rijschool IJsselstein. Als oud leerling krijg je de mogelijkheid een ervaring te delen van de rijlessen bij Access2Drive rijschool IJsselstein. Deze ervaringen zijn persoonlijk geschreven en achtergelaten door onze oud leerlingen.

Ervaringen van anderen over rijschool Access2Drive uit IJsselstein

“Yes! In één keer geslaagd dankzij Nabil. Hij is erg relaxed, waardoor ik ook relaxed werd. Elke week leerde ik weer een beetje meer. Dankjewel Nabil.”

Sem - 25 mei 2019

“Super rijschool met heel veel plezier en lol mijn motor rijbewijs gehaald Nabil legt het goed uit en is een top instructeur zeker een aanrader.”

Imre Gaastra - 25 mei 2019

“Men zal niet snel een rijschool vinden waarbij de instructeur zo geduldig, helder en duidelijk de stof uitlegt en in de praktijk laat zien hoe het moet. Zeker op de motor is een dosis zelfvertrouwen nodig en met een instructeur als Nabil aan je zijde heb je niks om je zorgen over te maken. Aanrader voor iedereen!”

Mirsad - 24 mei 2019

“Top rijschool. Nabil geeft goede uitleg en geeft vele goede tips mee. Heb deze lessen als zeer leerzaam en plezierig ervaren. Dank voor de goede lessen, zodat ik in een keer ben geslaagd.”

Dylan Looijen - 23 mei 2019

“Perfecte rijschool! Alles word helder en geduldig besproken, en de rij instructeur past zich heel goed aan op de leerling. Een pakket wordt duidelijk van tevoren in overleg afgesloten, en dit gebeurt op een nuchtere en eerlijke manier. Zeer tevreden! een aanrader voor iedereen.”

Daan Schouten - 30 april 2019

“Door Nabil ben ik in één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs niet alleen ik, maar ook mijn jongere broer. Nabil legt alles rustig uit en daarbij met de nodige humor. Al ga je voor je auto of motor dan is Nabil de juiste rijinstructeur.”

Alexander - 13 maart 2019

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Heb eerst me auto rijbewijs gehaald en sinds kort ook motor rijbewijs bij hem gehaald. Ik heb echt genoten van de lessen. Legt duidelijk uit en is gezellig om te lessen. Echt een aanrader!”

Robin ter Cock - 3 maart 2019

“Hele goede en gezellige rijlessen bij Nabil! Legt goed en rustig uit wat je beter kunt doen en de reden daarachter, daarbij hield hij ook goed rekening met de momenten wanneer ik tijd had om te lessen. Met elke les met plezier achter het stuur gestapt, jammer dat de lessen nu voorbij zijn! 100% een aanrader Acces2Drive!”

Sean Volle - 10 december 2018

“Top rijschool! Nabil legt alles rustig en duidelijk uit en stelt je altijd vragen waardoor je echt zelf leert rijden. Bovendien altijd aardig en flexibel. Aanrader!”

Ben Bresser - 10 december 2018

“Nabil is een super leuke, maar vooral ook hele goede rij instructeur. De lessen waren top en werden altijd optimaal benut. Met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald dankzij Acces2Drive!”

Hanan - 22 november 2018

“Super goede rijschool! Alles geduldig en duidelijk uitgelegd. En het is altijd lachen met rijinstructeur Nabil :D”

Kevin Anh Le - 11 november 2018

“Goede rijschool Acces2Drive! Alles wordt goed uitgelegd,in voor een gezellig praatje en duidelijke afspraken. Vandaag heb ik in 1 x mijn rijbewijs gehaald dankzij Nabil. Nabil, bedankt voor alles! Groet, Joey Turel”

Joey Turel - 29 oktober 2018

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Hele goede rijschool! Heb altijd gezellige, goede, leerzame en leuke rijlessen gehad bij Nabil! Ik zou deze rijschool zeker aanraden.”

Tyara Tjin-A-Ton - 29 oktober 2018

“Erg leuke en gezellige rijlessen gehad bij nabil! Je leert snel en neemt alles rustig door tot dat je het goed kan!”

Randy Meeuwsen - 29 oktober 2018

“Goede rijschool! Rijinstructeur heeft veel geduld en blijft rustig. Rijexamen in 1 keer gehaald!”

Rowin Beauchampet - 9 oktober 2018

“Erg fijne ervaring gehad bij Nabil. Hij neemt alles goed en rustig door, is helder en duidelijk en heeft goede humor. Dankjewel!”

Michiel Lugt - 2 oktober 2018

“Ik heb met veel plezier motorrijles gevolgt bij Acces2Drive en ben dan ook geslaagt met dank aan de goede en intensive lessen die je krijgt en zeker ook gezellig en leuk omgaan met instruteur kan iedereen aanraden je auto of motorrijlessen te gaan volgen bij Acces2Drive.”

Johan - 22 september 2018

“Super leuke en gezellig rijlessen gehad en erg leerzaam! Bedankt voor het leren Nabil!”

Romano Noordervliet - 16 maart 2018

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Goede rijlessen, heldere uitleg en het was altijd gezellig in de auto. In een keer me rijbewijs kunnen halen mede door @Acces2drive. Thanks Nabil!”

Jorn Konsten - 9 maart 2018

“Deze rijschool is echt een aanrader! ik heb hier goede leerzame lessen gevolgd en de rij-instructeur was erg aardig en behulpzaam. Dus als jij nog op zoek bent naar een rijschool, dan is dit de juiste keuze!”

Stijn Nooteboom - 12 februari 2018

“Ik vind Acces2Drive echt de beste rijschool. Je rijles is niet maar een uurtje, zodat je veel leert. Ook neemt de instructeur je verbeterpunten door aan het einde van de les. En zolang je iets niet doet, blijft hij het ook herhalen! Ik ben blij dat ik hier rijles heb genomen!”

Shevelli Bharos - 11 januari 2018

“Ik kan deze rijschool aan werkelijk iedereen aanraden. Nabil is een geweldige rijinstructeur! Elke keer weer, maakt hij er een gezellige en leerzame les van. Ik ben blij dat ik dankzij Nabil snel mijn rijbewijs heb kunnen halen, maar vind het tegelijk ook jammer dat hij nu niet meer naast me in de auto zit.”

Berry van Someren - 28 oktober 2017

“Nabil doet wat hij belooft! Altijd zeer informatieve en ook leuke rijlessen. Nabil hield rekening met mijn druk rooster en zorgde ervoor dat ik mijn rijbewijs binnen de daarvoor geplande periode haalde. Dankjewel!”

Hamza Chakiri - 15 oktober 2017

“Ik heb de rijlessen als leuk en ontspannen ervaren. Nabil is erg betrokken en geeft een veilig gevoel.
Zeker een aanrader!”

Guust - 15 oktober 2017

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Nabil is een top instructeur hij legt alles goed uit en je kan veel met hem lachen.
de lessen waren altijd leuk en je leerde er heel veel van! ik raad iedereen zeker access2drive aan!!”

Mike Meeuwsen - 4 oktober 2017

“Nabil is een top instructeur die zelf veel ervaring heeft met het motor rijden en je daarom veel tips kan geven. Ook legt hij alles rustig en goed uit en is er veel ruimte voor vragen. Ik zou Access2Drive zeker aan iedereen willen aanraden.”

Younes Ezzafzafi - 3 oktober 2017

“Een geweldige rijschool. Onze zoon Mitch heeft les gehad van Nabil. Kreeg altijd goede uitleg van hem. De lessen werden met een beetje humor gegeven wat hem erg op zijn gemak stelde tijdens de lessen. Mitch heeft zijn TTT en het examen in 1 keer gehaald en rijd inmiddels al met trots in onze auto. Ik zit er met een gerust hart naast. Rijschool is een aanrader en onze dochter gaat daar zeker ook lessen.”

John Hendriks - 2 oktober 2017

“In één woord Top! Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze voor deze rijschool. Nabil had voor de volle 100% aandacht voor mijn leerproces en gaf mij hierin het zelfvertrouwen dat ik nodig had. Mede dankzij Nabil heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald!”

Daphne van der Linden - 19 september 2017

“Perfecte rijschool. Nabil is een topgozer en leert je alles heel goed aan. Je word binnen je pakket klaargestoomd voor het examen in een mooie auto. Ik zou Acces2drive aan iedereen aanraden.”

Timo - 19 september 2017

“Een super goede rijschool echt een aanrader! Super leuke en hele leerzame lessen gevolgd! Altijd hele fijn uitleg gekregen, Nabil neemt echt de tijd voor zijn leerlingen en zet zich voor volle 100% in. Ben elke les met plezier achter het stuur gestapt! Een betere rij instructeur is er niet!”

Romy van der Mark - 30 augustus 2017

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Nabil is een top gozer, hij legt de oefeningen helder uit en geeft goede tips. Deze rijschool is zeker een aanrader!”

Fabian - 08 augustus 2017

“Heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Acces2Drive. Kan niet anders zeggen dan dat Nabil je op je gemak stelt en alles goed en rustig uitlegt. Met veel humor en toewijding geeft hij zijn lessen. Heb in korte tijd mijn rijbewijs gehaald en erg genoten van de lessen die voorbij vliegen door de passie waarmee de lessen gegeven worden.
Nogmaals bedankt Nabil.”

Chris Van Dijken - 4 juli 2017

“Acces2drive is DE rijschool die je moet kiezen. Ik heb hier geweldige lessen gekregen van een geweldige instructeur. Nabil leert al zijn leerlingen goed kennen en geeft hen les op een wijze die het best bij die leerling past. Ik adviseer iedereen die zijn of haar rijbewijs moet halen om te lessen bij Acces2drive.”

Kelvin Verbeek - 3 mei 2017

“Vanaf dag 1 hadden wij goede ervaringen met Nabil Kebdi, de rijinstructeur van Access2Drive. Altijd vriendelijk en aardig en daarnaast alles rustig uitleggen, waardoor onze beide zoons met veel plezier leerden rijden. Een van onze zoons leert minder gemakkelijk vanwege zijn hersenletsel, maar Nabil had altijd geduld en legde het rustig nog een keer uit. En nog een keer en nog een keer. Zo hebben beide zoons hun rijbewijs in 1x gehaald. Dank voor jouw inzet en betrokkenheid Nabil!”

Brigitte - 14 april 2017

“Ik heb Acces2drive als erg prettig ervaren. Nabil begeleidt je goed door het gehele proces door middel van zijn geduld, humor en grote spieren. Alles wordt duidelijk, rustig en op een geleidelijke manier uitgelegd waardoor je bij het afrijden er zeker klaar voor bent.”

Timon - 11 april 2017

“Access2Drive is een erg fijne rijschool. De lessen zijn goed opgebouwd en alles wordt rustig, duidelijk en met passie uitgelegd. Daarnaast is elke rijles ook gewoon ontzettend gezellig. Aanrader!”

Joyce - 28 maart 2017

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Ik heb bij Acces2Drive met plezier mijn rijbewijs gehaald. Nabil zorgt voor een goede sfeer tijdens de rijlessen. Hij maakt de lessen gezellig maar ook leerzaam. Ik heb veel geleerd van Nabil en ik ga nu met een goed gevoel de weg op. Ik zou het iedereen aanraden om ook bij Acces2Drive (Nabil) te gaan lessen!”

Nick - 19 februari 2017

“Rijbewijs in 1x gehaald dankzij leuke en vooral hele leerzame lessen. Ik voelde me erg veilig in de auto, wat ook erg belangrijk is natuurlijk.”

Michan - 15 februari 2017

“Ik heb een zeer goede ervaring met deze rijschool. Geweldig instructeur die met de nodige humor en ervaring goede lessen geeft. Pas als je er klaar voor bent word het examen aangevraagd met vertrouwen. Zeker een aanrader.”

Michelle - 14 februari 2017

“Bij Access2Drive heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald, dit mede dankzij de gezellige en persoonlijke lessen van Nabil. Hij legt alles goed uit en ook al heb je het al wel 100 keer fout gedaan, hij blijft rustig en legt het gewoon nog een keer uit. Ook motiveerde hij goed en de flauwe grapjes tussendoor creëerden een ontspannen sfeer waardoor het makkelijker is om goed te rijden. Ook was de auto erg fijn om in te rijden en ik ben dus zeer tevreden over de rijlessen, dankjewel Nabil!”

Christina Boschman - 18 november 2016

“Mijn ervaring…. uitstekend!! Nabil legt alles zeer duidelijk uit, heeft aandacht voor de student en is eerlijk in zijn commentaar. Hier voor had ik een mindere instructeur die me slecht beviel. Dat bleek ook wel in de eerste proefles dit resulteerde in veel ingrepen en correcties. Ik dacht toen nog dit word drie keer niks, maar na anderhalve maand examen gedaan en glansrijk geslaagd! Thanks Nabil :-)”

Rodolfo - 17 november 2016

“Door de goede, leuke en leerzame rijlessen van Nabil heb ik binnen een paar maanden mijn rijbewijs gehaald!”

Jamie - 16 november 2016

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

Erg goede instructies, duidelijke uitleg. Ook een gezellige en leerzame sfeer. Ik heb een hoop geleerd in korte tijd, en daarbij ook nog alles in 1x behaald dankzij de goede lessen. In het begin had ik een hard hoofd in bepaalde oefeningen maar Nabil bleef er maar op wijzen dat we het gewoon gingen doen! En dat deden we! Kan het iedereen aanraden.

Rory van den Berg - 8 november 2016

Mijn ervaringen bij deze rijschool zijn alleen maar positief. Lessen waren goed en duidelijk, lestijden heel flexibel en kwaliteit van de les was ook prima. Daarnaast is de lesauto heerlijk. Het allerbelangrijkste was nog wel dat het altijd heel gezellig was en ik een perfecte voorbereiding had op mijn examen (om in 1x te slagen 😉 )!

Jos Barneveld - 6 november 2016

“Nabil is een erg rustige en duidelijke instructeur. Daardoor ging ik met veel vertrouwen en kennis het examen in. Het is goed te zeggen dat ik niet bepaald aanleg heb voor autorijden, alleen dankzij nabil heb ik mijn pasje toch snel, goedkoop en in 1x gehaald! Ik raad Nabil aan iedereen aan.”

Joram van Dijk - 26 juli 2016

“Door op een gezellige manier les te krijgen leer je om ontspannen en zelfverzekerd te rijden. Nabil blijft rustig en geduldig in het uitleggen van situaties, waardoor je op een fijne manier in de auto zit. Om deze redenen heb ik op een leuke manier in een keer mijn rijbewijs gehaald!”

Veerle - 26 juli 2016

“Bij Access2Drive heb ik in één keer mijn rijbewijs kunnen halen. Dit was mogelijk door de goede, persoonlijke lessen die door de rijinstructeur gegeven werden. De lessen waren leuk en erg leerzaam. Het rijden in de lesauto was ook erg fijn; de lesauto was erg modern en reed erg lekker. Al met al kan ik met vertrouwen deze rijschool aanraden!”

Saif Abdoelrazak - 17 juni 2016

“Vanaf het begin heb ik me ontzettend op m’n gemak gevoeld tijdens de lessen. Ik kan mezelf vrij druk maken om niks en daar gaat Nabil goed en rustig mee om. Ik heb vertrouwen in zijn kunnen, maar vooral in zijn oordeel; als je volgens hem iets kan, kan je het ook. Dankjewel voor de leuke en leerzame lessen!”

Eline Ester - 6 juni 2016

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“De lessen vond ik goed opgebouwd, kreeg goede feedback en waren ook altijd gezellig. Als ik bang was dat ik het niet kon zei Nabil dat het goed zou komen en hij had gelijk want heb het gewoon in een keer gehaald!”

Myrthe - 31 mei 2016

“Veel leuke ervaringen en rijlessen mee gemaakt bij Access2Drive! Veel van Nabil geleerd en veel gelachen.”

Nada - 27 mei 2016

“Super fijne rijlessen gehad, een aanrader! Duidelijk en altijd gezellig in de auto. Nabil nogmaals bedankt voor alles en de leuke tijd!”

Pim Nollen - 23 mei 2016

“De lessen waren altijd heel gezellig, maar ook serieus en leerzaam. Ik heb met plezier mijn rijbewijs gehaald hier en ik raad Acces2Drive aan iedereen aan! Kortom: Een super goede rijschool!”

Tinka van Soest - 22 april 2016

“Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald!! Nabil is goed in lesgeven en is daarnaast ook erg gezellig. Door hem ben ik autorijden heel erg leuk gaan vinden. Ik raad deze rijschool enorm aan. Nogmaals bedankt Nabil, voor de leuke en leerzame lessen!”

Marloes van Veen - 20 maart 2016

“Echt een top rijschool! Veel geleerd ook veel gelachen, had altijd zin in de lessen! Nogmaals bedankt Nabil was echt gezellig!”

Raphaël De Vos - 8 maart 2016

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Tijdens de rijopleiding heb ik een hele leuke tijd gehad. De sfeer is ontspannen en informeel, precies goed! De lessen waren altijd gezellig, de tijd vloog voorbij. Bedankt Nabil!”

Dennis - 8 maart 2016

“Super goede rijschool ik zou Access2Drive zeker aanraden. Bedankt Nabil!”

Elske - 27 februari 2016

“Ik vond het erg leuk om hier te autorijden. Ik ben nooit met tegenzin de auto in gestapt. Goed geleerd en vooral met veel plezier!”

Cassie - 28 januari 2016

“Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Nabil voor alle leuke lessen, je bent een topper!”

Andrea Sam - 2015

“Vandaag heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. De rijschool is zeker aan te raden! Ik ben goed voorbereid mijn examen ingegaan door de juiste aanwijzingen. Bedankt Nabil voor de leuke en leerzame lessen, ik vond het een leuke tijd!”

Milanne - 2015

“Vandaag 19-09-14 mijn rijbewijs gehaald! Top rijsschool met een top rijinstructeur! Leuke lessen, zeker aan te raden rijschool. Nabil bedankt!”

Tom Knopp - 19 september 2014

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Vandaag (22-07-2014) in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Super leuke tijd gehad met Nabil! Als je snel wilt slagen voor je rijbewijs is Acces2drive zeker een aanrader! Nabil bedankt voor de leuke tijd en heel veel succes verder!”

Davey Ietswaard - 22 juli 2014

“Donderdag 17-7-14 in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Access2Drive! Geweldige rijschool en een hele leuke tijd gehad! Echt een aanrader.”

Davey Schoonhoven - 17 juli 2014

“In 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Goeie en gezellige rijleraar die je goed op je gemak weet te stellen. Ook weet hij goed wat je op het examen kunt verwachten, wat erg fijn is.”

Marieke - 2014

“Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de goede en vooral leuke lessen van Nabil. Elke les was het weer lachen maar natuurlijk ook leerzaam! Ik zou Acces2drive zeker aanraden vanwege de relaxte sfeer en goede begeleiding.”

Laura - 2014

“Vanmorgen in 1x mijn rijbewijs gehaald! Super gezellige en leerzame lessen gehad van Nabil! Was altijd erg gezellig en keek altijd uit naar de rijles. Jammer dat die nu zijn afgelopen.”

Sanne van der Ploeg - 2014

“Net in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Access2drive!! Super leuke en leerzame lessen. Ik zou Access2Drive zeker aanraden. Heb een hele leuke tijd gehad dus bedankt Nabil.”

Lobke - 2014

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Ik heb met dank aan Nabil mijn rijbewijs in een keer gehaald! De lessen waren altijd leerzaam en leuk. Access2Drive heeft mij goed voorbereid voor het verkeer. Ik raad daarom iedereen aan om bij Access2Drive te lessen.

Amel - 2014

“Vorige week heb ik bij Access2Drive in een keer mijn rijbewijs gehaald! Met veel geduld en positiviteit word er een zelfverzekerde bestuurder van je gemaakt. Naast het serieuze gedeelte was het ook altijd hartstikke gezellig. Als je je rijbewijs wilt halen, raad ik Access2Drive zeker aan!”

Sammy - 2014

“Ik had van tevoren wat proeflessen genomen bij verschillende rijscholen, maar voelde me bij Nabil van Access2Drive meteen op mijn gemak. Hij heeft veel geduld met je, legt alles duidelijk uit en geeft je steeds weer handige tips. Ook als je het in begin wel spannend vind om de auto in te stappen is Nabil een fijne instructeur, omdat hij zegt waar je aan moet werken, maar ook wat je goed doet!”

Lorraine - 2014

“Mijn rijbewijs gehaald met veel dank aan Nabil! De lessen heb ik altijd erg goed ervaren, hij nam altijd de tijd om mij bepaalde situaties nader uit te leggen waardoor ik het beter begreep. Hij heeft erg veel geduld waardoor ik me ook veel meer op mijn gemak ben gaan voelen. Access2drive was voor mij een positieve en leerzame ervaring.”

Cherry Mae - 2014

“Vorige maand in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, het waren erg leuke en leerzame lessen bij Nabil. Hij geeft je erg veel zelf vertrouwen en maakt een goede bestuurder van je! Nadat mijn rijles was afgelopen verheugde ik me alweer op de volgende rijles met Nabil.”

Vincent - 2014

“Gisteren door Access2Drive mijn rijbewijs gehaald! De rijinstructeur is echt suuuperchill. De lessen waren altijd gezellig, je kan het echt overal met hem over hebben wat er voor zorgt dat je met een lekker en ontstpannen gevoel in de auto zit. Nabil is echt heel geduldig, geeft goede tips, legt heel goed en vooral duidelijk uit wat hij bedoelt met bepaalde dingen en hij zorgt er echt voor dat je goed en veilig kan rijden.”

Maxime - 2014

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Afgelopen zomer heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Access2Drive. Had daarvoor bij een andere rijschool in IJsselstein lessen gevolgd waar ik het totaal niet naar me zin had. Nabil wist mij altijd te motiveren ook in de vroege ochtend! En heb dankzij Acces2Drive toch nog heel snel mijn rijbewijs kunnen halen.”

Mitch - 2014

“Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, thanks to Access2drive (Nabil) ! Super bedankt voor je goede begeleiding en uitleg. Een echte aanrader voor iedereen! Heb een super leuke tijd gehad”

Melina Arts - 2014

“Vanochtend in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Access2Drive! De lessen heb ik als erg leuk, leerzaam en relaxed ervaren. Een hele goede, gezellige en enthousiaste instructeur. Nabil, enorm bedankt voor alle leuke lesuren waarin ik veel geleerd en gelachen heb! En veel plezier toegewenst aan iedereen die zijn rijbewijs bij Access2Drive gaat halen!”

Jeffrey - 2014

“Ook ik heb mijn rijbewijs bij Access2Drive gehaald. De lessen waren enorm fijn en heb veel lol gehad met Nabil. Hij weet precies wat er van je verwacht wordt en geeft je veel vertrouwen. Dankzij de lessen ben ik een zelfverzekerde bestuurder geworden. Er is geen moment geweest dat ik echt met tegenzin de auto in stapte bij Nabil.”

Mitchell - 2014

“Gelukkig geslaagd. In een tijd van 3,5 maand de vakantie mee gerekend. Een rijschool om aan te beleven. De lessen verlopen in een ontspannen, en gezellige en gemoedelijke sfeer. Alles word duidelijk uitgelegd. Nabil bedankt, en hopelijk volgen er na mij nog vele.”

Isidoor de Vos - 2014

“Vandaag heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool. De lessen waren leuk, interessant en erg leerzaam. De instructeur geeft hele fijne,duidelijke lessen en bereid je echt goed voor op het examen. Ook als je van je zelf wat onzeker bent zorgt hij er voor dat je uiteindelijk op je examen op komt als een zeker persoon.”

Shirley - 2013

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

“Vandaag mijn rijbewijs gehaalt bij Acces2drive, een superleuke tijd gehad en daarbij superveel geleerd. Een uitstekende rijleraar waarmee je je rijbewijs zekers te weten haalt!”

Lennart - 2013

“Echt een leuke manier snel mijn rijbewijs gehaald. In 1x geslaagd en onder de lessen super veel geleerd en gelachen. In 1 woord top. Bedankt!”

Wes - 2013

“Vorige week dinsdag heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald! Rijlessen waren altijd superleuk, en relaxed, Ik voelde me altijd op mijn gemak, zelfs tijdens soms wat spannende situaties in het verkeer. Super aardige instructeur. Alles wordt goed en rustig uitgelegd, en het is geen probleem als je het na 3x nog steeds vergeten bent.”

Yamela David - 2013

“Vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald! Nooit gedacht dat ik dit in een keer zou kunnen. Heb 4,5 leuke maanden gehad met de instructeur. Hij doet zijn werk met veel plezier en dit straalt hij ook uit. De lessen vond ik altijd erg leuk en ik had altijd wel zin om weer te gaan autorijden. Ik ga de rijlessen stiekem wel een beetje missen.”

Maude Verweij - 2013

“Vandaag binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald! De rij instructeur weet veel over zijn vak en je leert erg veel van hem. Elke keer had ik weer zin om te lessen. Conclusie, kom lessen bij Access2Drive!”

Sanne Heilmann - 2013

“Afgelopen dinsdag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Access2drive! Erg leuke lessen gehad met de instructeur. Het is zeker aan te raden om les te nemen bij deze rijschool. De instructeur is goed in het begeleiden en weet veel over wat je kunt verwachten bij het examen. Ik heb een leuke tijd gehad.”

Gijs van Arkel - 2013

Wil jij ook samen met rijschool Access2drive jouw rijbewijs halen?   Vraag de rijlessen aan

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?