Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met rijschool Utrecht Access2Drive.

Jij krijgt bij ons gegarandeerd de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in Utrecht. Veiligheid staat daarbij altijd in onze lesauto tijdens jouw rijlessen voorop. Je kunt bij rijschool Utrecht Access2drive direct van start gaan met jouw rijopleiding in de straten van Utrecht. Vraag een gratis proefles aan of bekijk de door ons aangeboden voordelige lesprijzen en rijles pakketten op maat. Ik haal je graag thuis in Utrecht op voor een eerste persoonlijke kennismaking!

De best betaalbare rijopleiding van Utrecht

Maak kennis met onze professionele rijinstructeur, moderne lesauto en veilige lesmethodes tijdens een vrijblijvende eerste rijles met rijschool Utrecht Access2Drive. Tijdens deze eerste proefles zullen we samen op basis van jouw beheersing in het voertuig en rijgedrag op de weg, bepalen hoeveel lessen er nodig zijn om zo veilig en snel mogelijk te kunnen slagen voor jouw praktijkexamen. Onze goed betaalbare rijlessen kosten in een samengesteld lespakket slechts € 38 per uur. Daarnaast bieden wij zeer voordelige rijlespakketten op maat aan, inclusief het praktijkexamen.

Auto Pakket 1 - 7 (= 10,5 uur) rijlessen

€ 678

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en die eerder rijlessen hebben gevolgd. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 14 (= 21 uur) rijlessen

€ 1.109

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 20 (= 30 uur) rijlessen

€ 1.448

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 27 (= 40,5 uur) rijlessen

€ 2.025,-

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een tussentijdse toets en praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 7 (= 10,5 uur) rijlessen

€ 442

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor rijschool Utrecht Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Utrecht Access2Drive garandeert elke leerling flexibele, interessante en telkens vernieuwende rijlessen. De rijlessen zijn door jouw gecertificeerde rijinstructeur altijd netjes en goed voorbereid. Jij krijgt van ons gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Utrecht, met veel geduld en ruimte voor vragen. De veilige lesauto van rijschool Utrecht Access2Drive krijgt jaarlijkse inspecties en preventief onderhoud. Ook is de lesauto verzekerd volgens zeer strenge richtlijnen van het CBR. De lesauto wordt dagelijks schoon gemaakt en is rookvrij. Rijschool Utrecht Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig en plezierig rijden.

Beste rijschool Utrecht

Iedere leerling is uniek en heeft een andere aanleg voor het rijden in een auto. Wij vinden het belangrijk dat jij een rijopleiding kiest die goed bij jouw persoonlijke aanleg past. Bij autorijschool Utrecht Access2Drive kun je kiezen uit een lespakket of voor losse rijlessen vanaf slechts € 38 per uur. Het advies dat rijschool Utrecht Acces2Drive jou biedt na onze eerste kennismaking tijdens de gratis proefles is gebaseerd op de praktijk. Kijk na deze proefles in overleg met de rijinstructeur van Rijschool Access2Drive uit Utrecht hoe jouw ideale weg naar het rijbewijs eruit ziet. Schrijf je nu direct in voor een geheel gratis vrijblijvende proefles.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Bij rijschool Utrecht Access2Drive worden alle lessen gereden in onze gloednieuwe Volkswagen Golf 7 GTD uit het jaar 2015. De moderne lesauto is uitgerust met een zeer krachtige en zuinige TDI motor. Daarnaast is de auto voorzien van vele extra opties die ervoor zorgen dat jij veilig en met vertrouwen achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet natuurlijk aan alle gestelde eisen van het CBR, is schoon en rookvrij. Een sportieve, veilige en comfortabele auto om jouw rijlessen in te volgen en waarin je met veel plezier de weg op kunt!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Utrecht Access2Drive

“Voor mijn motorrijbewijs alles in 1x gehaald dankzij Nabil! Hij geeft erg fijn les, legt alles goed uit en bereidt je goed voor op de examen. Echt een aanrader! Dankjewel Nabil!”

Wendy Helmes - 21 juli 2019

“Niets anders dan goede woorden over de motor rijlessen van Nabil! Beide examens in 1x gehaald en een super leuke tijd gehad. Zeker een aanrader!”

Demi Oostdam - 19 juli 2019

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?