Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met dé rijschool Lopik.

Wij geven gegarandeerd de beste rijlessen voor een normale prijs in de omgeving van Lopik. Veiligheid staat altijd in onze lesauto tijdens jouw rijlessen op plek 1. Je kunt bij rijschool Lopik Access2drive snel van start gaan met jouw rijopleiding. Vraag daarom een gratis eerste proefles aan en bekijk onze voordelige lesprijzen en rijles pakketten op maat. Ik haal je graag in Lopik op voor een kennismaking!

De best betaalbare rijopleiding in Lopik

Maak kennis met onze professionele rijinstructeur, moderne lesauto en veilige lesmethodes tijdens een vrijblijvende eerste rijles in Lopik. Tijdens de eerste gratis proefles zullen we op basis van jouw voertuigbeheersing en rijgedrag bepalen hoeveel lessen er nodig zijn om zo veilig mogelijk te slagen voor jouw praktijkexamen. Onze goed betaalbare rijlessen kosten in een lespakket maar € 38 per uur. Daarnaast bieden wij zeer voordelige rijles pakketten op maat aan, inclusief het rijexamen.

Auto Pakket 1 - 10,5 uur rijlessen

€ 748

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en die eerder rijlessen hebben gevolgd. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 21 uur rijlessen

€ 1.210

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 30 uur rijlessen

€ 1.585

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 40,5 uur rijlessen

€ 2.007,-

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 483

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor rijschool Lopik Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Lopik Access2Drive garandeert flexibele, altijd interessante, vernieuwende rijlessen. De rijlessen zijn goed voorbereid door een vaste, professioneel opgeleide en gecertificeerde rijinstructeur. Jij krijgt gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Utrecht. De veilige lesauto van rijschool Lopik Access2Drive krijgt preventief onderhoud en jaarlijkse inspecties. Ook is de lesauto volgens strenge richtlijnen verzekerd. De lesauto is natuurlijk ook schoon en rookvrij. Rijschool Lopik Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen maar op het behalen van het praktijkexamen.

De beste rijschool Lopik

Iedere leerling is voor ons uniek en heeft een andere aanleg voor autorijden. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg aansluit. Bij autorijschool Lopik Access2Drive kun je kiezen uit een lespakket of losse rijlessen vanaf € 38 per uur. Het advies dat rijschool Lopik Acces2Drive jou na een eerste kennismaking en proefles is gebaseerd op praktijk. Kijk in overleg met de rijinstructeur van autorijschool Lopik Access2Drive uit Lopik hoe jouw ideale weg naar het rijbewijs eruit ziet. Schrijf je daarom vandaag nog in voor een gratis vrijblijvende proefles.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Bij rijschool Lopik Access2Drive worden alle lessen gereden in een Volkswagen Golf 7 GTD uit 2015. Deze moderne lesauto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van vele extra opties die ervoor zorgen dat jij veilig en gemakkelijk achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet natuurlijk ook aan alle gestelde eisen van het CBR en is altijd schoon en rookvrij. Een sportieve, veilige en comfortabele auto om rijlessen in te volgen en waarin je zeker gezien mag worden op de weg!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Lopik Access2Drive

“Met veel plezier heb ik bij Access2Drive motorrijlessen gevolgt. Dankzij Nabil zijn geduld en duidelijke uitleg beide examens in 1x gehaalt. Dank je wel Nabil! Access2Drive is zeker een aanrader.”

Lenie Hendriks - 17 december 2019

“Hele fijne rijschool! Nabil is een hele goede rij-instructeur en heel gezellig in de auto. Hij geeft je veel zelfvertrouwen tijdens de lessen en legt alles geduldig uit. Ik heb mijn rijbewijs met veel plezier gehaald. Een enorme aanrader! Heel erg bedankt Nabil!”

Amber - 16 december 2019

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?