Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met dé rijschool Leidsche Rijn.

Wij geven de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van Leidsche Rijn, Utrecht. Veiligheid staat in onze lesauto tijdens jouw rijlessen altijd bij ons op nummer 1. Je kunt snel bij ons van start gaan met jouw rijopleiding in Leidsche Rijn. Vraag nu nog een gratis eerste proefles aan of bekijk onze voordelige lesprijzen en rijles pakketten op maat. Ik kom je graag in Leidsche Rijn of omgeving ophalen!

De best betaalbare rijlessen van Leidsche Rijn

Maak kennis met onze vriendelijke rijinstructeur, moderne lesauto en veilige lesmethodes tijdens een vrijblijvende gratis eerste rijles in Leidsche Rijn. Tijdens de eerste gratis proefles zullen we op basis van jouw rijgedrag en voertuigbeheersing bepalen hoeveel rijlessen er nodig zijn om zo veilig en snel mogelijk te slagen voor jouw rijbewijs. Onze betaalbare rijlessen kosten in een lespakket slechts € 38 per uur. Daarnaast bieden wij 4 voordelige rijles pakketten op maat, inclusief examen.

Auto Pakket 1 - 10,5 uur rijlessen

€ 748

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en die eerder rijlessen hebben gevolgd. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 21 uur rijlessen

€ 1.210

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 30 uur rijlessen

€ 1.585

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 40,5 uur rijlessen

€ 2.007,-

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 483

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor Rijschool Leidsche Rijn Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Leidsche Rijn Access2Drive garandeert flexibele, interessante rijlessen in de omgeving van Utrecht. De rijlessen zijn voorbereid en worden gegeven door een vaste, professioneel opgeleide en gecertificeerde rijinstructeur. Jij krijgt gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Leidsche Rijn. De moderne en veilige lesauto van Rijschool Leidsche Rijn Access2Drive krijgt preventief onderhoud en jaarlijkse inspecties. De lesauto is rookvrij en volgens strenge richtlijnen verzekerd. Rijschool Leidsche Rijn Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen maar op een praktijkexamen.

Beste rijschool Leidsche Rijn, Utrecht

Iedere leerling is uniek en heeft een andere aanleg voor autorijlessen. Daarom is het erg belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg en persoonlijkheid past. Bij autorijschool Leidsche Rijn Access2Drive kun je daarom kiezen uit een lespakket of losse rijlessen vanaf € 38 per uur. Het advies dat rijschool Leidsche Rijn Acces2Drive jou na een eerste kennismaking en rijles geeft is altijd gebaseerd op een stukje praktijk. Schrijf je daarom nu nog in voor een gratis en vrijblijvende proefles. Kijk in overleg met de rijinstructeur van rijschool Leidsche Rijn Access2Drive, wat het beste bij jou past.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Rijschool Leidsche Rijn Access2Drive

Bij rijschool Leidsche Rijn Access2Drive worden alle rijlessen gereden in een Volkswagen Golf 7 GTD uit het bouwjaar 2015. Deze moderne lesauto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van vele extra opties die ervoor zorgen dat jij comfortabel en veilig achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet natuurlijk aan alle eisen van het CBR en is schoon en rookvrij. Een ruime, sportieve, veilige en comfortabele auto om in te lessen en waarin je zeker gezien mag worden tijdens de rijlessen!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Leidsche Rijn Access2Drive

“Met veel plezier heb ik bij Access2Drive motorrijlessen gevolgt. Dankzij Nabil zijn geduld en duidelijke uitleg beide examens in 1x gehaalt. Dank je wel Nabil! Access2Drive is zeker een aanrader.”

Lenie Hendriks - 17 december 2019

“Hele fijne rijschool! Nabil is een hele goede rij-instructeur en heel gezellig in de auto. Hij geeft je veel zelfvertrouwen tijdens de lessen en legt alles geduldig uit. Ik heb mijn rijbewijs met veel plezier gehaald. Een enorme aanrader! Heel erg bedankt Nabil!”

Amber - 16 december 2019

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?