Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met de beste Rijschool Houten.

Wij geven de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van Houten. Veiligheid staat in de moderne nieuwe lesauto tijdens jouw rijlessen bij ons voorop. Je kunt snel bij ons van start met jouw rijopleiding in Houten. Vraag een gratis eerste proefles aan of bekijk onze voordelige lesprijzen en rijles pakketten op maat. Ik kom je graag bij jouw thuis in Houten ophalen om samen de weg op te gaan!

Best betaalbare rijlessen van Houten

Maak kennis met onze moderne lesauto, vriendelijke rijinstructeur en veilige lesmethodes tijdens een vrijblijvende gratis eerste rijles in de omgeving van Houten. Tijdens de proefles zullen we op basis van jouw rijgedrag bepalen hoeveel rijlessen er nodig zijn om zo veilig en snel mogelijk te slagen voor jouw rijbewijs. Onze betaalbare rijlessen kosten slechts € 38 per uur. Daarnaast bieden wij 4 voordelige rijles pakketten op maat, inclusief het praktijkexamen aan.

Auto Pakket 1 - 10,5 uur rijlessen

€ 748

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en die eerder rijlessen hebben gevolgd. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 21 uur rijlessen

€ 1.210

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 30 uur rijlessen

€ 1.585

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 40,5 uur rijlessen

€ 2.007,-

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 483

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kies jij voor Rijschool Houten Access2Drive?

“Ik geef op een effectieve, gezellige en onstpannen manier rijlessen, afgestemd per leerling op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Houten Access2Drive garandeert je flexibele, interessante praktijklessen, die zijn voorbereid en worden gegeven door onze vaste, professioneel opgeleide en volledig gecertificeerde rijinstructeur. Daardoor krijg jij gegarandeerd de beste rijles in de omgeving van Houten. De nieuwe, moderne en veilige lesauto van Rijschool Houten Access2Drive krijgt preventief onderhoud en jaarlijkse inspecties, is rookvrij en volgens strenge richtlijnen verzekerd. Rijschool Houten Access2Drive bereidt leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen maar op een rijexamen.

Beste rijschool Houten

Aangezien iedere leerling een andere aanleg en opnamevermogen heeft voor autorijlessen, is het erg belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg past. Bij autorijschool Houten Access2Drive kan je bijvoorbeeld kiezen uit een lespakket of losse rijlessen vanaf € 38 per uur. Het advies dat rijschool Houten Acces2Drive jou geeft is altijd gebaseerd op een stukje praktijk. Schrijf je daarom in voor een gratis en vrijblijvende proefles en kijk, in overleg met de rijinstructeur van Rijschool Access2Drive uit IJsselstein, wat het beste bij jou past.

Meer over de rijlessen

De lesauto van rijschool Houten Access2Drive

Bij rijschool Houten Access2Drive worden alle rijlessen gereden in een nieuwe Volkswagen Golf 7 GTD uit het bouwjaar 2015. Deze moderne lesauto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van vele extra opties die ervoor zorgen dat jij comfortabel en veilig achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet aan alle eisen van het CBR en is rookvrij. Een ruime, sportieve, veilige en comfortabele auto om in te lessen en waarin je zeker gezien mag worden tijdens het autorijden!

Meer over onze lesauto

Ervaringen van anderen over rijschool Houten Access2Drive

“Met veel plezier heb ik bij Access2Drive motorrijlessen gevolgt. Dankzij Nabil zijn geduld en duidelijke uitleg beide examens in 1x gehaalt. Dank je wel Nabil! Access2Drive is zeker een aanrader.”

Lenie Hendriks - 17 december 2019

“Hele fijne rijschool! Nabil is een hele goede rij-instructeur en heel gezellig in de auto. Hij geeft je veel zelfvertrouwen tijdens de lessen en legt alles geduldig uit. Ik heb mijn rijbewijs met veel plezier gehaald. Een enorme aanrader! Heel erg bedankt Nabil!”

Amber - 16 december 2019

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?