Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilig en betaalbaar op weg naar jouw rijbewijs met rijschool Benschop Access2Drive, omgeving Utrecht.

Wij geven de beste rijlessen in de omgeving van Benschop voor een betaalbare prijs. Veiligheid staat daarbij in onze volledig nieuwe, moderne lesauto tijdens jouw rijlessen altijd bij ons voorop. Je kunt snel bij ons van start met jouw rijopleiding in Benschop. Vraag daarom nu nog een gratis proefles aan of bekijk onze voordelige lesprijzen en rijles pakketten. Ik kom je graag in Benschop ophalen om samen jouw eerste kilometers te maken!

De best betaalbare rijlessen in Benschop

Maak kennis met de moderne lesauto, de vaste rijinstructeur en lesmethodes van rijschool Benschop Access2Drive tijdens een vrijblijvende proefles in de omgeving Benschop. Tijdens jouw eerste kilometers zullen we op basis van jouw rijgedrag bepalen hoeveel rijlessen er nodig zijn om op een goede, veilige en plezierige manier te slagen voor jouw rijbewijs. Onze betaalbare rijlessen zijn mogelijk vanaf slechts € 38 per uur. Ook bieden wij 4 rijles-pakketten aan geheel op maat, inclusief het praktijkexamen.

Auto Pakket 1 - 10,5 uur rijlessen

€ 748

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met rijervaring en die eerder rijlessen hebben gevolgd. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 2 - 21 uur rijlessen

€ 1.210

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen met rijervaring en aanleg voor autorijden. Je krijgt 14 rijlessen van 90 minuten, in onze nieuwe moderne lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 3 - 30 uur rijlessen

€ 1.585

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar met een aanleg voor autorijden. Je krijgt 20 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een rijexamen bij het CBR Utrecht inclusief autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Pakket 4 - 40,5 uur rijlessen

€ 2.007,-

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 27 rijlessen van 90 minuten, in onze veilige lesauto van een vaste rij instructeur. Inclusief een praktijkexamen bij het CBR Utrecht met autohuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Auto Vervolgpakket - 10,5 uur rijlessen

€ 483

Het vervolgpakket is speciaal samengesteld voor leerlingen die extra rijlessen nodig hebben of wensen. Je krijgt 7 rijlessen van 90 minuten, in onze moderne sportieve lesauto van een vaste rij instructeur. Het bedrag kan niet in termijnen worden voldaan.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Waarom kiezen voor Rijschool Benschop Access2Drive?

“Ik geef op een gezellige, ontspannen en effectieve manier rijlessen, per leerling afgestemd op gebied van aanleg en opnamevermogen.”

Nabil Kebdi

Rij instructeur Access2Drive

Nabil Kebdi van Access2drive

Rijschool Benschop Access2Drive geeft interessante praktijklessen, voorbereid en gegeven door onze vaste, professionele en volledig gecertificeerde rijinstructeur. Jij krijgt gegarandeerd de beste rijlessen in de omgeving van Benschop. De sportieve en nieuwe lesauto van Rijschool Benschop Access2Drive krijgt preventief onderhoud en jaarlijkse inspecties, is rookvrij en goed verzekerd. Autoijschool Benschop Access2Drive bereidt leerlingen met veel passie voor op een leven lang veilig rijden.

De beste rijschool Benschop

Iedereen heeft een andere aanleg en opnamevermogen voor autorijden. Daarom is het erg belangrijk dat je een rijopleiding kiest die goed bij jouw aanleg past. Bij autorijschool Benschop Access2Drive kan je bijvoorbeeld kiezen uit een lespakket of losse rijlessen. Het advies dat rijschool Benschop Acces2Drive jou geeft is altijd gebaseerd op een proefles. Schrijf je daarom direct in voor een proefles en kijk samen met de rijinstructeur van Rijschool Access2Drive uit IJsselstein, wat het beste bij jou past. Flexibiliteit is bij ons zeer belangrijk. Wij plannen de rijlessen altijd in gezamenlijk overleg in en zijn 6 dagen per week, s’ochtends, s’middags en s’avonds voor onze leerlingen beschikbaar.

Meer over de rijlessen

De lesauto van Access2Drive

Bij rijschool Benschop Access2Drive worden al onze rijlessen gereden in een volledig nieuwe Volkswagen Golf 7 GTD, bouwjaar 2015. De moderne, sportieve lesauto is uitgerust met een zeer krachtige TDI motor en voorzien van vele handige opties welke ervoor zorgen dat jij veilig achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet aan alle CBR en is schoon en rookvrij. Een ruime, veilige en sportief krachtige, comfortabele lesauto om jouw eerste veilige kilometers in te kunnen maken.

Meer over onze lesauto

Ervaringen over rijschool Benschop Access2Drive

“Met veel plezier heb ik bij Access2Drive motorrijlessen gevolgt. Dankzij Nabil zijn geduld en duidelijke uitleg beide examens in 1x gehaalt. Dank je wel Nabil! Access2Drive is zeker een aanrader.”

Lenie Hendriks - 17 december 2019

“Hele fijne rijschool! Nabil is een hele goede rij-instructeur en heel gezellig in de auto. Hij geeft je veel zelfvertrouwen tijdens de lessen en legt alles geduldig uit. Ik heb mijn rijbewijs met veel plezier gehaald. Een enorme aanrader! Heel erg bedankt Nabil!”

Amber - 16 december 2019

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?