Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

De rijinstructeur van Access2drive rijschool IJsselstein

Ik ben Nabil Kebdi uit IJsselstein. Sinds augustus 2012 ben ik met heel erg veel plezier professioneel rijinstructeur en met trots eigenaar van Access2drive rijschool IJsselstein. Ik biedt mijn leerlingen met erg veel plezier de beste rijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht. Ik zou het daarom ook erg leuk vinden om jou persoonlijk te mogen ontmoeten en op te leiden voor het behalen van jouw rijbewijs. Dit doe ik altijd op een ontspannen, gezellige en bovenal geduldige manier waar jij je prettig bij voelt.

Meer informatie over de rijinstructeur van rijschool IJsselstein Access2Drive

Ik ben de rijinstructeur die jou straks hopelijk mag gaan opleiden voor jouw rijbewijs en begeleiden tijdens jouw eerste kilometers in de lesauto. Mijn instructeursopleiding heb ik bij het meest vooraanstaande opleidingscentra met succes afgerond: De VerkeersAcademie. Deze opleiding bij De VerkeersAcademie geeft jou de zekerheid van een goede, professionele rijopleiding. auto en motor rijschool Access2drive uit IJsselstein streeft er altijd naar om zijn manier van les geven volledig op de leerling af te stemmen. De ene leerling vindt het prettig als datgene wat hij moet leren eerst even voor gedaan wordt door de rijinstructeur. Bijvoorbeeld het achteruit file parkeren, één van de belangrijke bijzondere verrichtingen. De andere leerling vindt het juist weer prettiger als het een en ander even verduidelijkt wordt door middel van een tekeningetje. Zo heeft iedere leerling zijn eigen voorkeur waar ik graag op inspeel. Wij doen er alles aan om jouw rijopleiding zo plezierig mogelijk te doen verlopen en het behalen van je rijbewijs niet langer te laten duren dan noodzakelijk is.

Start nu met betaalbare rijlessen op maat

Als je er nu voor kiest om je rijbewijs bij Access2Drive rijschool IJsselstein te behalen, dan kies je voor een rijopleiding die bij jou past en aansluit op jouw aanleg in de auto. Het advies dat ik namens Acces2Drive rijschool IJsselstein aan mijn leerlingen geef is altijd gebaseerd op een stukje praktijk. Jouw rij-aanleg wordt getoetst en bekeken tijdens de gratis eerste proefles. Schrijf je daarom in voor deze gratis en vrijblijvende proefles en kijk, in overleg met de rijinstructeur van Rijschool Access2Drive uit IJsselstein, wat het beste bij jou past.

Waarom kiezen voor Access2drive rijschool IJsselstein

  • In termijnen betalen is mogelijk
  • Een vaste rijinstructeur
  • Een moderne, veilige lesauto
  • Thuis opgehaald en afgezet worden
  • Lesblokken van 90 minuten
  • 6 dagen per week les mogelijkheden

Wil jij rijlessen volgen in deze moderne lesauto of op één van onze veilige lesmotoren in de omgeving van IJsselstein?

Vraag de rijlessen aan

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?