Stuur een mobiel bericht

Veilig op weg naar jouw rijbewijs in de omgeving IJsselstein vanaf slechts € 39 per uur

info@access2drive.nl06-34299401

Veilige motorrijlessen met voordelige tarieven en pakket prijzen bij Access2Drive, rijschool IJsselstein

Wij bieden de beste motorrijlessen voor een eerlijke prijs in de omgeving van IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht. Je kunt kiezen voor een van onze complete motorrijles pakketten of op basis van onze losse motor lesprijzen jouw eigen route naar een motorrijbewijs bepalen. De eerste rijles van 120 minuten (‘try the bike’) kost slechts € 55 en is de perfecte manier om kennis te maken met het rijden op een motor.

Wij geven op dit moment vooralsnog geen rijles in categorie A1 (de lichtste motor categorie). De motorrijlessen worden in principe altijd gegeven in blokken van 2 uur. Beschermende motorkleding en een motorhelm is verplicht en is bij rijschool IJsselstein Access2Drive te lenen.

Onze betaalbare motorrijles prijzen

‘Try the bike’ € 55,00 (2 uur)
Losse les € 46,00 (60 minuten)
Pakketprijs vanaf € 39,00
Praktijkexamen CBR voertuigbeheersing € 143,00
Praktijkexamen CBR verkeersdeelneming € 245,00
Gezondheidsverklaring (rechtstreeks aan CBR te voldoen) € 34,80
iTheorie theorie online € 38,00
Administratiekosten betalen in termijnen € 25,00
  • In termijnen betalen is mogelijk
  • Een vaste rijinstructeur
  • Een veilige, sportieve lesmotor
  • Lesblokken van 120 minuten
  • Lestijden in overleg
Vraag de motorrijlessen aan

Onze betaalbare motorrijlessen in de omgeving van IJsselstein

Access2drive rijschool IJsselstein biedt zijn leerlingen 4 voordelige motorrijles pakketten op maat, inclusief de praktijkexamens CBR voertuigbeheersing en CBR verkeersdeelneming aan. Maak kennis met onze moderne veilige lesmotor, vriendelijke rij instructeur en professionele lesmethodes tijdens een vrijblijvende rijles (‘Try the Bike’) in de omgeving van IJsselstein. Tijdens de kennismakingsles zullen we op basis van jouw rijgedrag bepalen hoeveel motorrijlessen er nodig zijn om zo veilig en snel mogelijk te slagen voor jouw motorrijbewijs.

Motor Pakket 1 - 14 rijlessen

€ 976

Pakket 1 is speciaal samengesteld voor leerlingen met motorrijervaring en die eerder rijlessen hebben gevolgd. Je krijgt 14 rijlessen van 60 minuten in blokken van 2 uur (120 minuten), op een veilige lesmotor van een vaste rij instructeur. Inclusief praktijkexamen voertuigbeheersing en verkeersdeelname bij het CBR Utrecht met motorhuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Motor Pakket 2 - 18 rijlessen

€ 1.126

Pakket 2 is op maat samengesteld voor leerlingen met motorrijervaring en aanleg voor motorrijden. Je krijgt 18 rijlessen van 60 minuten in blokken van 2 uur (120 minuten), op een moderne lesmotor van een vaste rij instructeur. Inclusief praktijkexamen voertuigbeheersing en verkeersdeelname bij het CBR Utrecht met motorhuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Motor Pakket 3 - 24 rijlessen

€ 1.348

Pakket 3 is samengesteld voor leerlingen zonder rijervaring maar aanleg voor motorrijden. Je krijgt 24 rijlessen van 60 minuten in blokken van 2 uur (120 minuten), op een veilige lesmotor van een vaste rij instructeur. Inclusief praktijkexamen voertuigbeheersing en verkeersdeelname bij het CBR Utrecht met motorhuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Motor pakket 4 - 30 rijlessen

€ 1.558

Pakket 4 is speciaal samengesteld voor leerlingen zonder motorervaring die voldoende tijd nodig hebben. Je krijgt 30 rijlessen van 60 minuten in blokken van 2 uur (120 minuten), op een veilige lesmotor van een vaste rij instructeur. Inclusief praktijkexamen voertuigbeheersing en verkeersdeelname bij het CBR Utrecht met motorhuur.

Geen wachttijd, begin direct!

Vraag de rijlessen aan

Vraag een proefles aan

Een proefles is geheel vrijblijvend. Lees meer informatie over onze rijlessen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Auto- of motorrijlessen?